Разказва човека, но е ясно, че най-вероятно е измислена интересна история на платен дезинформатор (нарочно я е писал така в разговорен стил, сякаш набърже, с грешчици, гяволът му), защото всичко, което дори намеква против безвредността на ваксата, е такова - то е ясно.
----- ----- -----
"Днес се срещнах с мой познат канадски педиатър, на 35 години, който преподава в големи канадски университети, частна практика в Торонто. Преди около 1 година точно когато беше въведена инжекцията срещу ковид и ние бързо видяхме данните и вредите и ранните сигнали за съсирване, аз му казах това, което знаех тогава. Говорихме по телефона и аз наистина се обадих, за да разбера от какво е кървенето и съсирването и рисковете. Тогава това се дължеше на Астра З. и Дж&Дж, но с течение на времето видяхме данни, че всичките 4 ваксини, включително иРНК, причиняват индуцирана от ваксината тромботична тромбоцитопения, съсиреци, кървене, миокардит, перикардит и т.н.
Той обаче ми благодари днес, като ми припомни какво му казах тогава и призна, че някак ми се присмя, тъй като каза, че е получил това, което е чувствал тогава, че получил е добра информация от колежа и е бил запален. Той направи 3 ваксинации бързо, няма да направи четвърта, защото призна, че е бил на косъм от смъртта поради инжекциите и не знаеше за D-димер, който тества за кръвни съсиреци, необичайно съсирване на кръвта, представете си това! Той чу за това от мен.
Както и да е, той беше принуден да обясни от болниците, с които беше свързан, но все пак чуваше за лекари, които получават предложения за фалшива ваксинация и не ги приемат (в Онтарио). Той смяташе, че колежът е честен и искрен към лекарите и искаше да изпълни дълга си. Той призна, че е слаб човек и обикновено се съгласява и не предизвиква и искаше да пътува със семейството си и т.н. Така че той не преследваше фалшивите карти за ваксини и реши да се ваксинира. Той ми каза, че всъщност са му били предложени фалшиви карти за цялото му семейство в Торонто, в рамките на болниците, в които има задължения.
Както и да е, когато той се видя в сериозно бедствие и се втурна с линейка към спешното отделение, спешното отделение и персоналът в спешното отделение на голямата болница в Торонто бяха войнствени, каза той, те знаеха, че е старши лекар в университета и е добре познат, но той каза "беше страшно", защото видя от първа ръка, че ключът е натискането на тази плашеща иРНК инжекция. Той ми каза, че и днес на първа линия нямат представа за ваксината и какво се случва с хората след ваксината. Той ми каза, че не са склонни да проверят D-димера и той настоя и те най-накрая го направиха… и когато се върна масово завишен, те станаха много загрижени, както и той. Нормално трябва да е 100-200 ng/ml. Неговият беше 6500, той ми каза, че е толкова много повишен (сега след интервенция (тежка антикоагулация, силно разреждане на кръвта) е спаднал до 1, 000 или повече, той ми каза, че все още има риск от съсиреци и инсулт, ако съсиреците се движат), той е много загрижен и проблемът е, че когато се повиши, това е индикация за интраваскуларна коагулация и тромботична болест. Венозна тромбоемболия (ВТЕ). Индуцирана от ваксина протромботична имунна тромбоцитопения (VIPIT).
Тромбоцитопенията е състояние (оставям на клиницистите да уточняват), при което броят на тромбоцитите или тромбоцитите е нисък и тромбоцитите се наричат тромбоцити. Тромбоцитите са кръвни клетки, които се слепват или сливат заедно при образуването на кръвни съсиреци, които помагат за спиране на кървенето, когато има порязване или травма, кървене и т.н. Кръвният съсирек се нарича тромб. Много кръвни съсиреци са тромби.
Той ми каза, че болниците и колежът на лекарите и хирурзите не казват на лекарите истината и лекарите, както той каза, не четат нищо от науката, за да се информират правилно за всички неща, свързани с ковид. Те следят правителствата и колежите, които нямат представа какво правят или казват на канадските или американските лекари, особено на Агенцията за обществено здраве на Канада, ми каза той. Clueless. Те като лекари са били заплашвани от правителството на Трюдо и провинцията (Дъг Форд).
Той ми каза, че няма да дава никакви ваксини на деца, а ще ги насочи към SICK KIDS Торонто. Той каза, че те като лекари и дори той, рискуват да бъдат глобени и да загубят лиценза си от колежа, но ми каза, "майната им в колежа", сега той отива на война, подривен отвътре, за да образова колегите си за това, което ваксината наистина прави! Сега той е убеден, че изстрелите са смъртоносни и могат да наранят децата. Дадох му без притеснения обясненията за ваксината и още литература. Той ми е благодарен, че съм жив и аз му казах: не, благодаря на хора като Чарлз Хофе и Ванден Боше и Йедон, от които съм разбрал и стоя на раменете им. Той каза, че ключът е D-димерът и агресивната интервенция за съсиреците. Той каза, че никой в спешното дори не е мислил за този път.
Той ми каза нещо, което искам да споделя и със сигурност не мога да назова имена или болници. Той попита лекуващите лекари в спешното отделение, тъй като те се познаваха донякъде и почувства, че ще му кажат истината, защото знаеше, че е свързано. Той попита дали смятат, че съсиреците се дължат на ваксината. Той каза: в унисон, двама от тях казаха „не“. „Няма начин“, казаха те. Тогава той каза, че една лекарка в спешното отделение за тази смяна го познава и е запозната със случилото се, дойде при него и прошепна в ухото му „да, поради ваксината и те виждат много“. Той каза, че начинът, по който тя скришно трябваше да дойде при него и да му каже, го смрази. И тя бързо се отдалечи.
Микротромбите (микросъсиреци в тялото след инжекция) могат да ви убият, тъй като често са „тихи“ и се дължат на тези ваксини срещу ковид. Тестовете на Demand D-Dimer сега публикуват снимки от няколко месеца назад, за да гарантират спад на нивата.
Лекарите не са наясно с това и ваксината за шилинг. Може да имате съсиреци и да не знаете. Отново изисквайте тест за D-димер."