Според доклад на правителството на Тайван раждаемостта е спаднала с 23,24% през май 2022 г. в сравнение с май 2021 г.
Dept. of Household Registration, Ministry of the Interior. Republic of China(Taiwan) - Latest News
www.ris.gov.tw
Въведох исторически данни за раждаемостта от
Macrotrends за годините 2009-2021 и добавих годината 2022 като година 2021, коригирана надолу с 23,24%. Очевидно 2022 г. не е приключила и броят на тайванските бебета, които ще се родят тази година (или през следващите 12 месеца), не е известен. Така че графиката по-долу е
илюстрация на това какво ще се случи през следващите 12 месеца , ако спадът от 23,24% остане постоянен.
Когато се изрази в „сигми“, единици стандартно отклонение,
спадът от 23,24% в раждаемостта в Тайван е събитие от 26 сигма!
Това може да се опише като „невъобразимо“ по отношение на вероятността да се случи поради случайност.
Волфрам-Алфа илюстрацията на вероятността чрез сигма стига само до десет сигма. Те смятаха, че би било безсмислено да показват повече сигми.
С изключение на спад от 26 сигма в раждаемостта току-що се случи в Тайван.
Какво се случи в Тайван?
Здравните експерти бързат да обвинят ковид за всякакви здравословни проблеми, които засягат онези, които са посъветвали да се ваксинират. Не е ваксината, казват, а Ковид. Опитахме се да ви предпазим с ваксината, винаги настояваха те. Но все пак си получил ковид благодарение на злите антиваксъри и проблемите ти се дължат на ковида — това е тяхното обяснение.
Знаем със сигурност обаче, че спадът в раждаемостта в Тайван НЕ се дължи на ковид. Да, Тайван страда от "
ужасна пандемия от ковид" в момента (въпреки че 91% са ваксинирани), но ковид в Тайван започна едва около 21 април 2022 г. и не можа да повлияе много на раждаемостта през май.
За да видите какво може да причини екстремния спад на ражданията, върнете се 9 месеца назад от май 2022 г., т.е. до септември 2021 г.
Тайван беше пример за успешна ваксинация. 91% от всички жители на Тайван са получили доза ваксина.
en.wikipedia.org
До 1 октомври 2021 г. 56% от ВСИЧКИ хора на Тайван са получили
ваксини срещу ковид.
Те получиха доста обичайна комбинация от „безопасни и ефективни“ ваксини АстраЗенека, Модерна и Файцер.
Хората в Тайван получиха своите ваксини, почувстваха се сигурни, че ковид спира с всеки ваксиниран човек и продължиха живота си.
Съмнявам се, че хората в Тайван са забелязали нещо в края на септември. Те знаеха със сигурност, че техните ваксини са безопасни и ефективни и няма да повлияят на тяхната сперма или бременност. Така че те продължиха със семейните планове както преди, като се опитваха да правят бебета нарочно, или купонясваха, забавляваха се и случайно забременяха, точно както правят хората другаде.
С изключение на това, че 9 месеца по-късно, те са родили само 77% от очаквания брой бебета.
Надявам се, че хората в Тайван ще започнат да питат своите власти:
какво се случва с нас ?
Проблясък надежда
Ако сте като мен и харесвате бебета, деца и внуци, вероятно вече сте разстроени и се чудите какво ще се случи с всички нас. Позволете ми да спомена една възможност, която, макар и малко вероятна според мен, може да направи този спад в раждаемостта временен.
Известно е, че
ваксините срещу ковид „нарушават менструалния цикъл“ и намаляват броя на сперматозоидите*. Възможно е някои жени за период от няколко месеца да не могат да заченат и да забременеят поради тези смущения. Тъй като всички тайвански жени бяха ваксинирани почти по едно и също време, тези смущения доведоха до рязък спад в раждаемостта.
Надявам се, като човек, който харесва хората, това да се окаже така. Според мен обаче вероятно ще видим обратното и намаляването на раждаемостта ще бъде постоянно. Защо? Защото ваксинирането на млади хора беше престъпление. Не беше грешка. Нека не обяснявам защо в тази статия.
Престъпления като това НЕ се извършват, за да се постигне двумесечен спад на раждаемостта. Такива престъпници, които са инжектирали млади хора, които не са им нужни, по зловещи причини, отиват на юг. Разбира се, не всички хора, участващи във ваксинационни кампании, са имали такива зловещи намерения. Но е възможно някои лица отгоре да са имали престъпни мотиви, които не са разкрили.
Пак се надявам, че предходният параграф ще се окаже неоснователен. Бях и съм против това да се случи, не подкрепям нищо, което се случва в Тайван, и съм много притеснен.
Времето ще покаже.
Казаха ни, че е безопасно
Тази проверка на фактите от 5 декември 2020 г. казва, че ваксината определено е безопасна за бременност, „
защото няма доказателства, че е опасна“. Не е провеждано изпитване специално за бременност и плодовитост . Те просто ни излъгаха, че е безопасно - но нямаше как да знаят.