tedkata_m
Well-Known Member
Нищо общо, ама нищо.а какво няма?
Нищо общо, ама нищо.а какво няма?
Тази фаза само ти и Мангъров я споделяте. Ама и ти не се научи...Мъка...Тедка, Тедка... 2 години и половина пишем у форума, и още не си разбрал, че от медицинска гледна точка някои хора не правим разлика между грип и Ковид. Забрави ли досадната фраза - "Ковид е просто грипче"?
Ти си създаден за това. Давай, Теди - ваксинирай се с всичко, което ти предложат, само недей хероин, че е почти толкова пристрастяващ, колкото ковид ''ваксините''.Изключително се радвам, че се ваксинирах, всички, които твърдят, че нямало полза да си заврат мнението...знаете къде![]()
Нищо общо, ама нищо.
Не четеш, грипът се ЛЕКУВА. Абе няма смисъл, безнадеждни сте си.Ти и с двете ли имаш личен опит?
А ковид Не???грипът се ЛЕКУВА
Ти па! А кой ще се подчинява на безумните и вредни за живота разпоредби? ''Науката'' няма полза от не-идиоти.Жалко, че още не са измислили ваксина против идиоти...
Ти щеше да си първи!Жалко, че още не са измислили ваксина против идиоти...
Поне един чай с мед и лимон си направи. Мащерка, шипка, живовляк са добри.Против кашляне установих, че водата върши работа.
В такъв случай ще изтича при лошите доктори, които искат да го убият с кислород. Аман от кретеноиди!Дано да не отиде в пневмония, че слънцето много ще ти помогне тогава и водата.
Вероятно е от прекалено сухия въздух. Това лято има някакви вълни от много сух въздух, може би идват от пустините, не знам. Симптомите са същите.Снощи ме болеше гърлото и изхрачвах едни твърди лепкави гадости.
Правя си даже по два. На мен ми дай плодове да ям, а мед ползвам вместо захар по принципПоне един чай с мед и лимон си направи. Мащерка, шипка, живовляк са добри.
Именно, това е нещо дето сигурно всеки разбира в даден момент, но доста се съмнявам да се обръща внимание на това в болниците по време на вълните. Не знам кой доктор разправяше, че грипавите е добре някой да ги ръчка да се раздвижват от време на време и да пият повечко вода. То дори аз сега като го твърдя, пак когато не съм в перфектно състояние, мозъка ме кара просто да си лежа, да не излизам навън, а водата е малко досадна за пиене. Въпреки че много пъти магически съм се оправял само като просто изляза навън на разходка. Имам знанието и свободата да направя това, но малко ме мързи. Проблема обаче е когато дойде Ковид параноята и такива елементарни процедури не само стават забранени на хората в болницата, а им прилагат точно обратното като лечение, с което всъщност ги убиват. И после Ковид бил опасен. Не, не Ковид убива, убива Ковид протокола.И да, в легнало положение белите дробове не функционират добре. И аз кашлям нощем, а през деня нищо ми няма.
Е, аз винаги така го правя. И като ме заболи глава, и всичко. Търпя, търпя, докато вече ми писне да ме боли или да ми е гадно, и чак тогава решавам да изпия половин хапчеИ не карай чак толкова на ''ще мине от само себе си''. Поне един упсарин можеш да изпиеш, няма да ти навреди.
В момента всички аптеки са затворени за мен. Там дет се влиза с маска аз не влизамСъщо така мога да ти препоръчам Бронхикум - тблетки за смучене. Действат чудесно при суха, дразнеща кашлица и са на билкова основа. Не се прави на мъж. Малко помощ от фармацията не е престъпление срещу човечеството, стига да е правилно и навреме включена.![]()
Та аз още оня ден исках да ида на фитнеса да си блъскам, физически съм здрав. Само щото гласа ми е толкова повреден ме спира, не искам там да звуча като болен и евентуално да ме гледат като прокажен.Оздравявай бързо!
Твоите постове са толкова тролско безполезни, че направо те вкарвам в моята игнор група. Въобще не се мъчи да отговаряш на мои постове.В такъв случай ще изтича при лошите доктори, които искат да го убият с кислород. Аман от кретеноиди!
Заболя ме салама, нежен. Маските му пречили, ваксините му пречили, аман от травестити. Яж си плодовете и ближи банана по-дълго.Правя си даже по два. На мен ми дай плодове да ям, а мед ползвам вместо захар по принцип
Именно, това е нещо дето сигурно всеки разбира в даден момент, но доста се съмнявам да се обръща внимание на това в болниците по време на вълните. Не знам кой доктор разправяше, че грипавите е добре някой да ги ръчка да се раздвижват от време на време и да пият повечко вода. То дори аз сега като го твърдя, пак когато не съм в перфектно състояние, мозъка ме кара просто да си лежа, да не излизам навън, а водата е малко досадна за пиене. Въпреки че много пъти магически съм се оправял само като просто изляза навън на разходка. Имам знанието и свободата да направя това, но малко ме мързи. Проблема обаче е когато дойде Ковид параноята и такива елементарни процедури не само стават забранени на хората в болницата, а им прилагат точно обратното като лечение, с което всъщност ги убиват. И после Ковид бил опасен. Не, не Ковид убива, убива Ковид протокола.
Е, аз винаги така го правя. И като ме заболи глава, и всичко. Търпя, търпя, докато вече ми писне да ме боли или да ми е гадно, и чак тогава решавам да изпия половин хапче
В момента всички аптеки са затворени за мен. Там дет се влиза с маска аз не влизам
Та аз още оня ден исках да ида на фитнеса да си блъскам, физически съм здрав. Само щото гласа ми е толкова повреден ме спира, не искам там да звуча като болен и евентуално да ме гледат като прокажен.
Твоите постове са толкова тролско безполезни, че направо те вкарвам в моята игнор група. Въобще не се мъчи да отговаряш на мои постове.
Имаш и опция онлайн пазаруване - в крайна сметка си в София, а не у село като мен, дето ни затвориха аптеката преди 3 години и сега един бинт няма от къде да купим. Пък и винаги можеш да изпратиш някой близък, който е с по-''гъвкави'' принципи от твойте.В момента всички аптеки са затворени за мен. Там дет се влиза с маска аз не влизам![]()
Това е интересно че се случва когато съм изхрачил и изхвърлил всички зеленикави сополовидни гадости де могат да се изхвърлят. То е един такъв момент дето си мисля, че дихателните ми пътища са чисти, обаче явно не са.И да, в легнало положение белите дробове не функционират добре. И аз кашлям нощем, а през деня нищо ми няма.
Лепкавите сополовидни гадости се генерират само за 2-3 часа, ако не и по-малко. И в гърлото, и в носа, навсякъде. Айде аз като стана започвам да ги изкашлям и в един момент вече съм като в рекламите - дишам спокойно. Но какво би било ако бях на вентилатор? То хубаво се вкарва кислород отвън, но при легнало положение и без възможност дори да се изкашля човек