tedkata_m
Well-Known Member
Нищо общо, ама нищо.а какво няма?
Нищо общо, ама нищо.а какво няма?
Тази фаза само ти и Мангъров я споделяте. Ама и ти не се научи...Мъка...Тедка, Тедка... 2 години и половина пишем у форума, и още не си разбрал, че от медицинска гледна точка някои хора не правим разлика между грип и Ковид. Забрави ли досадната фраза - "Ковид е просто грипче"?
Ти си създаден за това. Давай, Теди - ваксинирай се с всичко, което ти предложат, само недей хероин, че е почти толкова пристрастяващ, колкото ковид ''ваксините''.Изключително се радвам, че се ваксинирах, всички, които твърдят, че нямало полза да си заврат мнението...знаете къде
Нищо общо, ама нищо.
Не четеш, грипът се ЛЕКУВА. Абе няма смисъл, безнадеждни сте си.Ти и с двете ли имаш личен опит?
А ковид Не???грипът се ЛЕКУВА
Ти па! А кой ще се подчинява на безумните и вредни за живота разпоредби? ''Науката'' няма полза от не-идиоти.Жалко, че още не са измислили ваксина против идиоти...
Ти щеше да си първи!Жалко, че още не са измислили ваксина против идиоти...
Поне един чай с мед и лимон си направи. Мащерка, шипка, живовляк са добри.Против кашляне установих, че водата върши работа.
В такъв случай ще изтича при лошите доктори, които искат да го убият с кислород. Аман от кретеноиди!Дано да не отиде в пневмония, че слънцето много ще ти помогне тогава и водата.
Вероятно е от прекалено сухия въздух. Това лято има някакви вълни от много сух въздух, може би идват от пустините, не знам. Симптомите са същите.Снощи ме болеше гърлото и изхрачвах едни твърди лепкави гадости.
Правя си даже по два. На мен ми дай плодове да ям, а мед ползвам вместо захар по принципПоне един чай с мед и лимон си направи. Мащерка, шипка, живовляк са добри.
Именно, това е нещо дето сигурно всеки разбира в даден момент, но доста се съмнявам да се обръща внимание на това в болниците по време на вълните. Не знам кой доктор разправяше, че грипавите е добре някой да ги ръчка да се раздвижват от време на време и да пият повечко вода. То дори аз сега като го твърдя, пак когато не съм в перфектно състояние, мозъка ме кара просто да си лежа, да не излизам навън, а водата е малко досадна за пиене. Въпреки че много пъти магически съм се оправял само като просто изляза навън на разходка. Имам знанието и свободата да направя това, но малко ме мързи. Проблема обаче е когато дойде Ковид параноята и такива елементарни процедури не само стават забранени на хората в болницата, а им прилагат точно обратното като лечение, с което всъщност ги убиват. И после Ковид бил опасен. Не, не Ковид убива, убива Ковид протокола.И да, в легнало положение белите дробове не функционират добре. И аз кашлям нощем, а през деня нищо ми няма.
Е, аз винаги така го правя. И като ме заболи глава, и всичко. Търпя, търпя, докато вече ми писне да ме боли или да ми е гадно, и чак тогава решавам да изпия половин хапчеИ не карай чак толкова на ''ще мине от само себе си''. Поне един упсарин можеш да изпиеш, няма да ти навреди.
В момента всички аптеки са затворени за мен. Там дет се влиза с маска аз не влизамСъщо така мога да ти препоръчам Бронхикум - тблетки за смучене. Действат чудесно при суха, дразнеща кашлица и са на билкова основа. Не се прави на мъж. Малко помощ от фармацията не е престъпление срещу човечеството, стига да е правилно и навреме включена.
Та аз още оня ден исках да ида на фитнеса да си блъскам, физически съм здрав. Само щото гласа ми е толкова повреден ме спира, не искам там да звуча като болен и евентуално да ме гледат като прокажен.Оздравявай бързо!
Твоите постове са толкова тролско безполезни, че направо те вкарвам в моята игнор група. Въобще не се мъчи да отговаряш на мои постове.В такъв случай ще изтича при лошите доктори, които искат да го убият с кислород. Аман от кретеноиди!
Заболя ме салама, нежен. Маските му пречили, ваксините му пречили, аман от травестити. Яж си плодовете и ближи банана по-дълго.Правя си даже по два. На мен ми дай плодове да ям, а мед ползвам вместо захар по принцип
Именно, това е нещо дето сигурно всеки разбира в даден момент, но доста се съмнявам да се обръща внимание на това в болниците по време на вълните. Не знам кой доктор разправяше, че грипавите е добре някой да ги ръчка да се раздвижват от време на време и да пият повечко вода. То дори аз сега като го твърдя, пак когато не съм в перфектно състояние, мозъка ме кара просто да си лежа, да не излизам навън, а водата е малко досадна за пиене. Въпреки че много пъти магически съм се оправял само като просто изляза навън на разходка. Имам знанието и свободата да направя това, но малко ме мързи. Проблема обаче е когато дойде Ковид параноята и такива елементарни процедури не само стават забранени на хората в болницата, а им прилагат точно обратното като лечение, с което всъщност ги убиват. И после Ковид бил опасен. Не, не Ковид убива, убива Ковид протокола.
Е, аз винаги така го правя. И като ме заболи глава, и всичко. Търпя, търпя, докато вече ми писне да ме боли или да ми е гадно, и чак тогава решавам да изпия половин хапче
В момента всички аптеки са затворени за мен. Там дет се влиза с маска аз не влизам
Та аз още оня ден исках да ида на фитнеса да си блъскам, физически съм здрав. Само щото гласа ми е толкова повреден ме спира, не искам там да звуча като болен и евентуално да ме гледат като прокажен.
Твоите постове са толкова тролско безполезни, че направо те вкарвам в моята игнор група. Въобще не се мъчи да отговаряш на мои постове.
Имаш и опция онлайн пазаруване - в крайна сметка си в София, а не у село като мен, дето ни затвориха аптеката преди 3 години и сега един бинт няма от къде да купим. Пък и винаги можеш да изпратиш някой близък, който е с по-''гъвкави'' принципи от твойте.В момента всички аптеки са затворени за мен. Там дет се влиза с маска аз не влизам
Това е интересно че се случва когато съм изхрачил и изхвърлил всички зеленикави сополовидни гадости де могат да се изхвърлят. То е един такъв момент дето си мисля, че дихателните ми пътища са чисти, обаче явно не са.И да, в легнало положение белите дробове не функционират добре. И аз кашлям нощем, а през деня нищо ми няма.
Лепкавите сополовидни гадости се генерират само за 2-3 часа, ако не и по-малко. И в гърлото, и в носа, навсякъде. Айде аз като стана започвам да ги изкашлям и в един момент вече съм като в рекламите - дишам спокойно. Но какво би било ако бях на вентилатор? То хубаво се вкарва кислород отвън, но при легнало положение и без възможност дори да се изкашля човек