Green Bars
Well-Known Member
Филма не струва, в стил пропаганда е. Но човек трябва да гледа различни неща и да си прави изводите сам.
Тъй е. Или си правиш изводите, или ...Филма не струва, в стил пропаганда е. Но човек трябва да гледа различни неща и да си прави изводите сам.
То това по Европата го има от 100 години. По- интересно ще е когато паспорта стане дигиталенАй, честито. Засега с пръстов отпечатък, а скоро и с въглероден
ÐеÑиÑе СоÑÐ¸Ñ Ð²ÐµÑе Ñ Ð´Ð¸Ð³Ð¸Ñална гÑаниÑна пÑовеÑка
ÐеÑиÑе СоÑÐ¸Ñ Ð²ÐµÑе Ñ Ð´Ð¸Ð³Ð¸Ñална гÑаниÑна пÑовеÑкаmysofia.bg
Мисля, ти беше човекът, който пусна нещо за климатичните локдауни. Тази година на WEF ни беше съобщено, че много скоро ще бъде въведена система за въглероден отпечатък, която ще контролира колко пътуваме, какво ядем и какво време прекарваме в мрежата. Машините на летището ме подсетиха, че ще има откази за пътуване при превишаване на въглеродните емисии.То това по Европата го има от 100 години. По- интересно ще е когато паспорта стане дигитален
Кога избяга от равда, кога се цивилизова, та стана и по-гражданин от деветото поколение софиянецлетище надали скоро ще видиш на живо, камо ли да летиш или на терминал да ходиш - не ги мисли - кредитни карти, технологии, дигитализация - не ти трябват.
Точно така, ако това ще те "успокои" мисля, че една английска банка мисли да пуска, като инфо на клиентите си колко CO2 са направили този месец. И нали се сещаш, че както първоначално е само инфо утре ще приемат законче и банката ще започне да налага лимити при пазаруванеМисля, ти беше човекът, който пусна нещо за климатичните локдауни. Тази година на WEF ни беше съобщено, че много скоро ще бъде въведена система за въглероден отпечатък, която ще контролира колко пътуваме, какво ядем и какво време прекарваме в мрежата. Машините на летището ме подсетиха, че ще има откази за пътуване при превишаване на въглеродните емисии.
Много ме успокои. Мерси...Точно така, ако това ще те "успокои" мисля, че една английска банка мисли да пуска, като инфо на клиентите си колко CO2 са направили този месец. И нали се сещаш, че както първоначално е само инфо утре ще приемат законче и банката ще започне да налага лимити при пазаруване
Много ме успокои. Мерси...
Cases of clots following vaccination are considered extremely rare. A major UK study said the risk of complications was dwarfed by the risks of the virus itself.
Пускаш линкове, с които опровергаваш сам себе си и цялата си линия от мнения в темата. После твърдиш, че някой е платил нещо, а това предположение пак сам си опровергал, тъй като в статията ти има линк към проучването, което е на Оксфордски университет (University of Oxford). Търсим информация за него и ето какво откриваме:
Ситуацията верно е за смях, когато човек почне сам да се опровергава, а после твърди, че всички са платени маскари. Нещо като да пръднеш тихо в претъпкан асансьор и като се размирише да си първият възмутен гражданин, заклеймяващ просташката постъпка.Оксфордският университет, или само Оксфорд, е най-старият университет във Великобритания, основан в град Оксфорд през 1167 година. Днес той е сред най-уважаваните и най-добрите британски висши училища.
Не търсиш и не гледаш където трябва. Я да видим кой им е отпуснал 3.5 милиона тази година ? Мдааа ... Бил и Мелинда ГейтсОксфордски университет (University of Oxford). Търсим информация за него и ето какво откриваме: