Дори това не беше, ами някво тъпо клипче, на някъв Устата.Тъп си, чиче, затова не можеш да видиш връзката между насилственото ваксиниране с опасни химикали и промотирането на хомосексуализма. Като кон с капаци си се фокусирал върху едно единствено действие на пиесата и не можеш да видиш какво театро се разиграва в действителност.
Напиши и някоя меланхолична Фейсбук мъдрост. Те белите стават именно защото народецът забравя. Първата и втората св. война почнаха по еднакъв начин, сега се повтаря за третата.Ако искаме ще я и препикаваме. Ти не си началник на темата, за да определяш кой за какво ще говори в нея. Имаш опция "игнор'' - използвай я.
Аз обаче не съм забравил, как Урсула искаше да направи задължителни препаратите на семейния си бизнес, за целия ЕС. Под заплаха от затвор искаше да ме принуди да им ползвам боклуците, при това дори на избори не е ходила никога. Нагазиха половината законодателство, и шарените драми в главата ти, показват като кои домашни животни помниш.
Ми ако не се беше обадила, изобщо нямаше да я има тая драма. Сега разбрах съфорумците що не те харесват. Пепа Николова, една артистка озвучаваше детските приказки, в ролята на злобна лошава жена. Що ли се сетих за тебе...Приключвам свинщината, в която се превърна комуникацията с теб. Аз с такива ''гръмпита'' не мога да общувам. Натоварват ме...