partytime
Well-Known Member
Това си мислех и аз като гледах снимката.известните си спазват клаузите по договорите
Това си мислех и аз като гледах снимката.известните си спазват клаузите по договорите
И дела май ще водят с него и телевизията.Такър е out of Fox!
Говори се, че са го махнали заради огромните компенсации, които фокс изплатиха на фирмата за доставка на машините за гласуване.И дела май ще водят с него и телевизията.
Говори се, че са го махнали заради огромните компенсации, които фокс изплатиха на фирмата за доставка на машините за гласуване.
Най-смешното е, че и CNBC са махнали свой култов кадър - Дон Лемон, който пък е в другата крайност - ковидиот, тотално подчинен пропагандатор.
Фарма мафията и ВПК държат мейнстрийм медиите. Който е кух, да си ги гледа...
Спекулира се, че Такър може да отиде в Редактед, понеже са стари дружки с Клейтън и Натали. Ще бъде много интересно ако се случи.
Най ме дразни, като не дават думата на тоя с белите слушали (ме му знам името), когато иска да се включиРедактед са леко долнопробни.
Te са всъщност двама братя близнаци - единият е в кадър (Дейвид), а другият (не му помня името) никога не се показва, вероятно щото няма нужда, след като виждаме близнака му.Най ме дразни, като не дават думата на тоя с белите слушали (ме му знам името), когато иска да се включи
Ти па си много убав..Редактед са леко долнопробни.
Да, за Дейвид Фостър става дума.единият е в кадър (Дейвид),
На когото Клейтън и Натали ВИНАГИ дават думата, когато иска да каже нещо. Обикновено коментарите му са Spot on!Да, за Дейвид Фостър става дума.
Да, и бързат да го прекъснат за да продължат. И "ВИНАГИ", може би защото им се водил продуцент, знам ли.. Не ме разбирай погрешно, харесвам ги за разлика от контратаВИНАГИ дават думата
Тия са бахти говорилнята.Да, и бързат да го прекъснат за да продължат. И "ВИНАГИ", може би защото им се водил продуцент, знам ли.. Не ме разбирай погрешно, харесвам ги за разлика от контрата
Хахахах, кой ще подведеш бе, това и ти не го мислиш.Тия са бахти говорилнята.
Четат ми новини от рандъм кликбейт източници и се вайкат.
Щото наричат наш'то момиче ''she's amazing", нали?Не ме разбирай погрешно, харесвам ги за разлика от контрата
Тва колко пъти ще го пускаш вече?
Не може да бъде... ако съм го пускал значи трябва да се тествам за деменция.Тва колко пъти ще го пускаш вече?
Ама Клейтън пред жена си ли го е изръсил това?Щото наричат наш'то момиче ''she's amazing", нали?
Извинявай, не си го пускал ти, а Асенчо. Ти трябва да се тестваш за невнимателно следене на темите, в които участваш.Не може да бъде... ако съм го пускал значи трябва да се тествам за деменция.