Аз понеже го прокълнах, гатта.. и копиуенцето ме тръшна оня ден
Само че батко вече знае хватки и за два дена му видех сметката. Единствено ми беше криво два дена да се въргалям тъпо в един диван и да зяпам на бтв/нова простотиите, както и да метам сигарките на 1/3 че ми беха необичайно гнусни
Ама вече съм на линия, така че - Буди рат
Имах предвид: чак сега ли смогна да лепнеш вирустта?Е по принцип имах още два дни от терапията, ама реших, че има и други по-важни теми, а и в предвид събитията, преминах на по-бързи, алтернативни методи за лечение
Е не ти дремеше да, ти живееш сам на тая планета, ясен си. Не ти е пукало за близки и приятели и за случайните хора. Така и не си разбрал смисъла на мерките и на ваксините. Ясно.ахаха Тедкин Никога не съм се насирал, а и никога не ми е пукало за вируса, а и никога не съм го карал по-тежко от настинка Макар с 2-3 хронични и вече дъртофил, АМА толко ми е дремело за тоя вирус, че си немаш грам идея
А ти пък намери с какво да се похвалиш
Такива като теб ги познавам на живо, На тях също не им дремеше в началото, ама им светна лампата като заразиха и убиха родителите си и бабите и дядовците.ахаха Тедкин Никога не съм се насирал, а и никога не ми е пукало за вируса, а и никога не съм го карал по-тежко от настинка Макар с 2-3 хронични и вече дъртофил, АМА толко ми е дремело за тоя вирус, че си немаш грам идея
А ти пък намери с какво да се похвалиш
Е не ти дремеше да, ти живееш сам на тая планета, ясен си. Не ти е пукало за близки и приятели и за случайните хора. Така и не си разбрал смисъла на мерките и на ваксините. Ясно.
Такива като теб ги познавам на живо, На тях също не им дремеше в началото, ама им светна лампата като заразиха и убиха родителите си и бабите и дядовците.
То от соца са ни всичките беди, именно. Добре, че го каза, за да спра да те коментирам.НЕ Е ВЕРНОУУУ пак некой та е излъгал! Винаги ходя с маска, винаги ставам на дедото в рейса, винаги правя път на бабките, винаги пожелавам приятен ден, винаги започвам на Вие Аз съм възпитам в СОЦ-а бре АЛООУУУ
ахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахаха
Аргуметацьон???????То от соца са ни всичките беди, именно. Добре, че го каза, за да спра да те коментирам.
Ако си спрял само на 3тата доза, не си по различен. На всеки 6 месеца трябва да се поставя нова, иначе се превръщаш в разпространител и евентуален убиецНа тях също не им дремеше в началото, ама им светна лампата като заразиха и убиха родителите си и бабите и дядовците
Без соца пич сега щеше да си на къра с два вола засаждайки царевица за се изхранваш.То от соца са ни всичките беди, именно. Добре, че го каза, за да спра да те коментирам.