Ваксинирахте ли се ?

Ваксинирахте ли се ?

• Да

• Не съм, но ще се ваксинирам

• Не съм и няма да се ваксинирам

• Още не съм решил

Резултатите ще са видими само след гласуване.
Двамата ''най-информирани'' коментират информацията в тубата. Те така се подписаха и на листчето с ''информирано съгласие'' преди ваксинацията. Бъдете здрави! ;)
Ще бъдем. Мерси и вие бъдете здрави. А кой какво гледа и какви конспирации му се мътят в главата - персонално е. Малко като филма Красив ум ми идвате повечето "просветени". :)

Каква литература ще ми препоръчаш, за да придобия твоя наивитет?
Не знам. На някой, който не са го изхвърлили от работа и си пълни канала в тубата с лайна. Ей, така за разноообразие.
Имена като Котлър, Кийосаки, Брансън, Джиобс., Мъск... Има си по-читави имена за четене и гледане. Другите правят всичко, за да приличат тайно на тези хора. ;)

Не знам. На някой, който не са го изхвърлили от работа и си пълни канала в тубата с лайна. Ей, така за разноообразие.
Имена като Котлър, Кийосаки, Брансън, Джиобс., Мъск... Има си по-читави имена за четене и гледане. Другите правят всичко, за да приличат тайно на тези хора. ;)

Минавало ли ти е през акъла, че не всички ни влече ''богат татко, беден татко'' литературния жанр? Не всичко е пари, приятелю. Тук сме, за да се извисяваме духовно, а не за да консумираме продукти. ;)

Минавало ли ти е през акъла, че не всички ни влече ''богат татко, беден татко'' литературния жанр? Не всичко е пари, приятелю. Тук сме, за да се извисяваме духовно, а не за да консумираме продукти. ;)
Това е форум за предприемачи, а не за духовни водачи.

Това е форум за предприемачи, а не за духовни водачи.

Пичове, никой не ви кара насила да се информирате за актуалните събития и за начините, по които политиците и медиите ви лъжат. Просто не коментирайте материя, която отказвате да опознаете в детайли. Бъдете здрави. :)

Минало ми е. И за това сте го добутали до тук.
Всъщност познанието в тези сфери не те прави директно консуматор, който на практика си си по подразбиране, а те обогатява със знания и духовното няма нищо общо с това, то е съвсем различно перо от човешката всъщност.

Следенето на конспиративни личности, ако ми кажеш, че е великото извисяване на духа, ще гледам по-рядко с теб да влизам в тези теми. ;) Отделно си попаднала в тематичен форум, на който потребителите му не тичат по срамотии, завити с бели чаршафи по зелените поляни. ;) Или поне се надявам да е така.

конспиративни личности,

Дефинирай термина. Може и поне един пример (име) за такава личност да дадеш. ;)

Пичове, никой не ви кара насила да се информирате за актуалните събития и за начините, по които политиците и медиите ви лъжат. Просто не коментирайте материя, която отказвате да опознаете в детайли. Бъдете здрави. :)
Хахаха, ти от коя медия си, мис Експерт?

Хахаха, ти от коя медия си, мис Експерт?

Поредно силно включване... Респект!

А ти от коя си, щастливецо, дето не се нуждаеш от информация?

Дефинирай термина. Може и поне един пример (име) за такава личност да дадеш. ;)
Ама да разбирам ли, че не знаете и какво гледате?
Хора, които смятат, че света е в една голяма схема и ги лъжат постоянно. Намери речник и намери какво е "конспирация" и "личност" и ги вържи логично, за да стигнеш до отговора на въпроса си. За име.....1 от последните 3ма, който си пускала като клипове влиза сигурно на 100% в това определение.
Не казвам, че всичко е мега якото, но гледайки ги да си развиват теориите, изпускаш нещо като ЖИВОТ. ;)

Хора, които смятат, че света е в една голяма схема и ги лъжат постоянно. Намери речник и намери какво е "конспирация" и "личност" и ги вържи логично, за да стигнеш до отговора на въпроса си. За име.....1 от последните 3ма, който си пускала като клипове влиза сигурно на 100% в това определение.
Не казвам, че всичко е мега якото, но гледайки ги да си развиват теориите, изпускаш нещо като ЖИВОТ. ;)

Тоест, по твоята логика:

Люк Монтание, Робърт Малоун, Доц, Атанас Мангъров - конспиратори;
Баба Радка Аргирова (която пред тях е със статут на проста фелдшерка) - леджит. Ясно.

Пиле, животът не е или/или. Можеш да си го живееш, като същевременно си наясно какви неща се случват около тебе. Разбира се, по-розовко и джиджанко е като не знаеш. ;)

Разбирам, че се разминава с "истината" която показват по телевизора

Хора, които смятат, че света е в една голяма схема и ги лъжат постоянно.
Всичко е цветя и рози

Намери речник и намери какво е "конспирация" и "личност" и ги вържи логично,

Искаш ли да потърсим в речника значението на думите "Конспирация" и "Заговор"?

Конспирация:

1. Организиране на нелегална дейност.

2. Само в ед. ч. Система и методи на нелегална дейност, целящи запазването ѝ в тайна.

3. Запазване в тайна, прикриване на някаква дейност или проява.

Значение на думата "заговор": Организирано тайно споразумение между ограничен брой хора за действия против някого или нещо (обикновено с политически цели). Организирам заговор. Кроя заговори.

Ако се опитаме да свържем две и две за хората, които участват в конспирации и заговори на високо ниво, резултатът едва ли ще бъде шестица.

От друга страна, тези, които обсъждат и анализират конспирациите и заговорите на властта, често биват наричани "теоретици на конспирацията". Те са склонни да разглеждат събитията и фактите през призмата на съществуването на скрити сили или тайни действия, които целят да манипулират или контролират обществото.

Потърсих значението на "теоретик на конспирацията", но не го намерих в българските речници, затова проверих в други, като Кеймбриджския английски речник. Там се описва като човек, който вярва в теория за конспирация (идеята, че събитие или ситуация е резултат от таен план, направен от силни хора или хора с власт).

И сега ако се замислим какво се случва и бавно и без напън извадим главите си от задните части и свържем точките, може би ще започнем да виждаме картината, която е много по-голяма от акото, което е пред очите ни.

И кое точно от 3-та точка не е така?

Колкото до розовите очила, всеки сам решава какъв иска да му е живота. Ако смяташ, че си по-щастлив като ти наливат някакви слабоумни субекти колко е зле всичко, ще те споменавам в молитвите си.

Имаш две опции, да го разбереш и да го изживяваш всеки ден като мрънкащите госпожи тук или да го разбереш и да живееш с него, гледайки по-малко да зася битието ти, или да си над него. Доста добре го разбирам живота около мен, но предпочитам да не ги изживявам като вас. ;)

Нанди, имената, които даде много ще ни развият професионално и духовно. :D

Дадох ги в контекста на предполагаеми ''конспиративни личности''. Нямам амбиции да ти въздействам на развитието, просто водехме разговор...

Горе