Slavchev
Well-Known Member
Да си дойдем на думата, че си е просто грип.И преди короната имаше ваксини за грип, които се слагаха всяка есен по избор и бяха различни, според очаквания щам на грипа.
Да си дойдем на думата, че си е просто грип.И преди короната имаше ваксини за грип, които се слагаха всяка есен по избор и бяха различни, според очаквания щам на грипа.
Между другото, една фризьорка ни подстригва, мога да те уредя със срещичка.
Не, това беше майтап. Просто някак така случайно отпаднаха изискванията за съхранение, та направих аналогията с мутациите на вируса.Ако ще ми я адаптират за всяка мутация,
То майтап, ама ако верно искат да обхванат мутациите, трябва да "редактират кода" на създанието, което ни вкарват в кръвчицатаНе, това беше майтап. Просто някак така случайно отпаднаха изискванията за съхранение, та направих аналогията с мутациите на вируса.
Бяха. Само ЗИЛ-а на Леки отговаряше на изискваниятаТо майтап, ама ако верно искат да обхванат мутациите, трябва да "редактират кода" на създанието, което ни вкарват в кръвчицата
Иначе не знаех, че уеко отпадат изискванията за съхранение..не беха ли некви хиляди градуси в минус за да е ефективна ваксината
Абе тия ваксини верно ще се окажат пълен ташак.. Дано наистина тия дето са се боцнали с металната игла, един ден не съжеляват, че не са го направили просто с кожената ахахахаха
Извинявай за въпроса, но в Афганистан ли живееш ? В момента ?Всички от Афганистан не сме ваксинирани и от уплах САЩ избяга, та ако търсите рецепта <-.
Естествено, че не.Такаш си прая.Извинявай за въпроса, но в Афганистан ли живееш ? В момента ?
Ти ги разбираш ПЕДАЛИТЕ, аз не съм от тая секта. Създай си отделна тема за тях ако искаш.
И какво искаш да кажеш ? Че в момента има едно фалшиво успокоение, защото гледаме някой как някой "вдига сватба", а всъщност чумата идва ?Естествено, че не.Такаш си прая.
Изникна ми един преразказ на Йордан Йовков, та който иска да чете:
-------------------------------------------------
Абе, Славчев, той грипа откога е безопасен??? Я зарази някой дядо на 85 плюс с грип и да видим дали ще оживее. Руска рулетка, нали?Да си дойдем на думата, че си е просто грип.
Някои хора се притесняват точно за здравето си и затова не се ваксинират.Славчев чувате ли го какво каза? Че Ковида бил грип. А ГРИПЪТ какво е? Безобдна болест, така ли? Значи то е много яко да си болен от грип, сега разбирам. И да гълташ антибиотици, които са в пъти по-полезни от всяка една ваксина. Леле, тотално сте полудели, честно. Сравнявате болестите, коя била по-лека. Абе не искате ли да сте здрави??? Всяка една болест си е гадна, независимо каква е.
Нееееее, в никакъв случай това не можеш да го кажеш. Точно това, че е технология на 30 години (доколкото знам mRNA е от края на 80-тте) е проблема. Имаш стара технология, която досега никога не е използвана. Запита ли се защо? Може би защото е скапана технология и колкото и тарикатски да звучи, не е по-добра от класическата.20 пъти ти обясниха, че НЕ е експериментално, а е от години направено. Ам ти си продължавай с глупостите антиваксърски, не ми пречиш.
Когато има опасност за живота ти, няма полезно и вредноНякои хора се притесняват точно за здравето си и затова не се ваксинират.
Мислят, че ваксината е много по вредна и от Ковид и от антибиотици.
Не знам кое е по-вредно и кое не, а просто отговарям какво мисли опозицията според мен
Ние сме си добре, мислете му облъчените от "синия екран". Приятно боцканеЛеле, тотално сте полудели, честно.