УЖАСТ, фсички ша ОМРЕМСлавчев чувате ли го какво каза? Че Ковида бил грип. А ГРИПЪТ какво е? Безобдна болест, така ли? Значи то е много яко да си болен от грип, сега разбирам. И да гълташ антибиотици, които са в пъти по-полезни от всяка една ваксина. Леле, тотално сте полудели, честно. Сравнявате болестите, коя била по-лека. Абе не искате ли да сте здрави??? Всяка една болест си е гадна, независимо каква е.
ДА, така е, ама мен не ми се мре млад.УЖАСТ, фсички ша ОМРЕМ
Ми тогава що се боцкаш с ГМО? Смъртността при хората до 40-50 г. е под 1%ДА, така е, ама мен не ми се мре млад.
Щото е отговорен човек и иска да се сложи край на една пандемия!Ми тогава що се боцкаш с ГМО? Смъртността при хората до 40-50 г. е под 1%
А, отговорен. Хипохондрик и едновременно с това загрижен за хората по света? Не ми се вЕрва. Според мен Тедката иска всички да се боцнат само защото си въобразява, че боцнатите са по-безопасни за него самия. Един вид, не очаква някой боцнат да му лепне каквото и да е. Усеща се защитен сред свои хора.Щото е отговорен човек и иска да се сложи край на една пандемия!
Offf не бе маняк, като се боцнеш няма да посетиш болницата и няма да я задръстиш. Хората сиреч лекарите ще си работят спокойно. И няма да има нужда да се жертват, както каза Клоуна за министър ЯневА, отговорен. Хипохондрик и едновременно с това загрижен за хората по света? Не ми се вЕрва. Според мен Тедката иска всички да се боцнат само защото си въобразява, че боцнатите са по-безопасни за него самия. Един вид, не очаква някой боцнат да му лепне каквото и да е. Усеща се защитен сред свои хора.
От Ковид е умрял!Petel.bg - Мъж на 41 години почина внезапно пред очите на приятелите си на магистрала "Струма"
Булфото Трагедия на магистрала 'Струма'. 41-годишен гражданин на Северна Македония почина късно снощи на автомагистрала “Струма” край местността Бинека, докато се пътува за родния си град Струмица. Приятелите, които го придружавали, позвънили на телефон 112. На място е пристигнал екип...petel.bg
Защото нямам сливици и всяка инфекция ми слиза в гърдите. Още въпроси?Ми тогава що се боцкаш с ГМО? Смъртността при хората до 40-50 г. е под 1%
Да, ама ако беше твой добър приятел щеше така да се ебаваш със смъртта му?От Ковид е умрял!
Друго си е да биеш непознати пенсионериДами ако беше твой добър приятел щеше така да се ебаваш със смъртта му?
Това няма нищо общо с темата, а е частен случай.За 24 часа: PSR-ът положителен и отрицателен. Карантината остава - Заразата — Новини Стандарт
Петима души може да останат без работаwww.standartnews.com
Шшш то е яко така ве, отваряш фейса и пляскаш линковете тука... Баси елемнтарното, сеа казвайте де дават кинти... Против/за ваксините неем претенции.
А тва че са написали PSR даже нема и да го коментирам..
@Noke бодна ли са вече?
Цялата статия е бутафория. Още на заглавието кара хората да мислят, че половината от ковидясалите развиват проблеми. Кой прочел това за болницата - прочел. Аз въобще не го забелязах. Но щом става въпрос за хоспитализирани, тогава статията е още по-бутафорна, защото точно хоспитализираните има по-голяма вероятност да са наблъскани с химия и всъщност това да води към последвалите им проблеми, а не въпросния вирус, с който всеки гледа да си измие ръцете за всякакъв род престъпления от почти 2 години насам.Заглавието не е коректно. Както и първият абзац от статията.
Въобще не съм споменавал нищо за никакви ваксини. Ако визираш това че ви наричам "про-ваксъри", то е щото се обиждате от "сектанти". Но всичко са синоними - сектанти, про-ковиди, ковидиоти, про-ваксъри, хипохондрици, наивници, дупедавци, стокхолмски синдром и много други.Разбира се, въпросните хронични проблеми нямат нищо общо с лечението. Нито материалът е свързан с ваксините. Общо взето коментарът на AseasRoa е пълна простотия. За да тълкуваш подобни данни се изисква наличието на поне малко здрав разум.
А, значи когато някой умрял от вироса е случай с глобална важност, а когато някой вакснат ритне камбаната е частен случай?Това няма нищо общо с темата, а е частен случай.
Частен случай е, ма не виждам що да няма общо с темата... Тва е като да постнеш частния случай, че някой антиваксър подбудител с 30 туитър последователи се е споминал..Това няма нищо общо с темата, а е частен случай.