Тоз май няма и едно нещо, дето да е казал и да излезе истина
Ð ÐнÑекÑиозна болниÑа нÑма ниÑо един поÑинал вакÑиниÑан паÑиенÑ. Това Ñа ÑÑобÑили Ð¾Ñ Ð»ÐµÑебноÑо заведение пÑед ÐТРпо повод ÑвÑÑÐ´ÐµÐ½Ð¸Ñ Ð½Ð° доÑ. ÐÑÐ°Ð½Ð°Ñ ÐангÑÑов, Ñе Ñакива паÑиенÑи е...
trud.bg
Така е ! Мъничко човече, което му обърнаха внимание и сега не може да живее без него. Прави какво ли не и лъже само и само да остане на вниманието на всички. Понеже има много хора, които така или иначе не вярваха във ваксините и той като излезе да каже същото тези хора веднага го харесват и видя, че има група от хора, която го възхвалява и сега без да разбира, без грам компетенция продължава да лъже.
Доста отдавна и тук бях писал и сега пак ще го напиша каква е една от лъжите му...
Показва колко човека са се заразили в Израел и казва, че след ваксините имало повече заразени, НО !!!! но човека не вижда, че въпреки това смъртните случаи са спаднали в пъти, което говори за ефективността на ваксините. Написах му над 50 коментара защо гледа, че бройките са се увеличили след ваксинацията (което е нормално поради липса на мерки и свободен живот), но смъртните случаи са спаднали в пъти, което показва, че ваксините действат и го написах на всеки негов пост и му писах на лично съобщение. Е отговор не получих, но за сметка на това ми докладваха профила. Това си е чиста манипулация на данни и не мога да повярвам каква голяма група от хора му вярват.
Това бяха първите знаци за мен, че тоя е лъжец. После се доказа достатъчно. После казваше по студио Хъ, по постове и къде ли не, че ваксините не действат, а по БТВ казва, че в неговото отделение от 34 човека само 1 е ваксиниран другите не. После ми вика, че имало ваксиниран починал, сега пък излъгал.
Да не говорим нахалното му поведение и изказване, което е на нивото на 2-ри клас