По-важното е, че човекът не е починал от Ковид. Нали стигнахме до извода, че не се умира от веселото грипче.Баси якото... Реално професорката не лъже понеже в нейната болница ваксинирани не са мрели... Мрели са другаде.
Леко подвежда само, нищо сериозно
ПП: Мангъра рине.
Друг, ваксиниран с две дози, лежа повече от 20 дни на кислород и беше изписан в началото на седмицата.
За това д-р Хаус се е пенсионирал. Вече не му е интересно да поставя една и съща диагнозаИ ако утре ме блъсне кола, влизам в статистиката на починали от ковид
Е и, какво значение има къде влизаш? Съвсем изпростяхте, съвсем...Към тази статистика знам поне един сигурен, който уж е потвърден ама дефакто не е
И ако утре ме блъсне кола, влизам в статистиката на починали от ковид
Влизам в манипулираната статистика с която ви плашат по телевизорите.Е и, какво значение има къде влизаш? Съвсем изпростяхте, съвсем...
Ама честно, Теди, няма по-глупав човек от теб в тая тема. Дори аз изглеждам сравнително интелигентна пред теб. Самият ти въпрос е дебилен. Помоли някой от вашата секта да ти обясни защо.Е и, какво значение има къде влизаш? Съвсем изпростяхте, съвсем...
Всеки с положирелн тест го ръгат в статистката на ковид заразените. Също така и с апликацията за ковид. Имаш тази апликация и случайно минеш покрай човек също инсталирал я на телефона си имал някога позитивен тест или е бил болен и БАМ веднага контактен и статистиката скача. Тру дно можеш да го обясниш това на промитите мозъциВлизам в манипулираната статистика с която ви плашат по телевизорите.
Както бях писал по рано, при 3 негативни теста (2 в чужбина и един в България) в системата при личния ми лекар излизам като позитивен незнайно защо и от къде. Какво да ви вярвам на статистиките, преди бях убеден на 100% а сега съм на 200% сигурен че всичко е лъжа и измама
Мани ги тия тестове, гледай колко са пълни болниците, това е показателя. И винаги е бил само това.Влизам в манипулираната статистика с която ви плашат по телевизорите.
Както бях писал по рано, при 3 негативни теста (2 в чужбина и един в България) в системата при личния ми лекар излизам като позитивен незнайно защо и от къде. Какво да ви вярвам на статистиките, преди бях убеден на 100% а сега съм на 200% сигурен че всичко е лъжа и измама
Къде да гледа, пак по телевизора? Щото в ковид отделенията няма как да влизаме и да гледаме със собствените си очи. И колко да са пълни? Пълни са на документи, за да се точат златните ковид пътеки.гледай колко са пълни болниците, това е показателя
Нандито пак се залива. Ама ако е някой познат няма да й е смешно. Дано не й е...Мани ги тия тестове, гледай колко са пълни болниците, това е показателя. И винаги е бил само това.
Смея се на жалките опити за всяване на паника, които се опитваш да пробутваш. Дори официалните власти не твърдят, че болниците са препълнени в момента, ама ти си захапал тая мантра от началото на 2020г и не си излизал от образ изобщо.Нандито пак се залива. Ама ако е някой познат няма да й е смешно. Дано не й е...
Време е за съд, тоя вече тотално се н..ра.Две болници уличиха Мангъров в лъжа за починал ваксиниран (Обзор)
Манипулирал и данни от Англия, за да защити тезата си И 19-годишен загуби живота си в най-черния ден от половин година насам До манипулации на данни и откровени лъжи стигна в борбата си срещу ваксините лекарят от Инфекциозна болница доц. Атанас Мангъров. А две столични болници, сред които и...www.24chasa.bg