От: Вицове
Питащ: Колеги, разработил съм хапче за увеличаване на пе*иса с 5 см за 1 месец. Някакви предложения, как да го промотирам най-добре онлайн?
Член 1: Абе, ти да не си луд. Ние продаваме такова хапче от 10 години и няма как да стане твоята работа.
Член 2: Колега, предлагам ти да се откажеш от тези глупости. Това му е първия пост в Групата и започнал да пита...ние тука ги разбираме тези работи.
Член 3: Има, има как! Продавам емайл база даннни на 10 милиона реални физически лица в България, които имат склонност към увеличаване на п*шките. 100% реални адреси. Проверени в КЗП! Пишете на лично.
Член 4: Глупости. Ние предлагаме SEO - гарантиран резултат за 1 месец. (линк към сайта) (Сайтът е с title:
'Добре дошли на нашия уебсайт'. Текстът гласи:
Ние сме млад и сплотен колектив и предлагаме SEO за 100 лв. на година. Гарантирано: Топ 1 позиция на вашия сайт по 'увеличаване на пениса в долно сусурлево' и още 100 топ най-малки села в България. В тази цена получавате безплатен ваучер за AdWords, страница във FB, и с*ирка от нашата секретарка.
За да получите 100% гарантиран резултата, изпратете пощенски запис до Иван Иванов - с.Долно Нагорнище. Отстрани, в страницата има п0рно банери.)
Член 5: Да се махаш с това SEO, ние имаме клиент, който работи в тази ниша. Направихме изследване в страница с 5 милиона фена. Пуснахме promoted post. Достигнахме 100% reach и получихме 6 милиона лайка. Клиентът остана много доволен. Имаше и два поста, как вече им се е увеличил и ше дойдат да ни го сложат отзад. Велика работа е FB.
Член 6: Айде стига с тези платени глупости. Разработил съм open source software. Който иска сорс да ми пише на лично.
Член 7: До [Член 6] Пусни на лично.
Член 6: До [Член 7] Пуснах.
Член 7: До [Член 6] Аве пич, на ред 104566 си предал грешно едни
параметър.
Член 6: Да, ви е*а в тъпаците. Това e направено с цел да не се инжектира базата данни и 0.0001 ms по-бърз достъп. Сички почнахте да разбирате от програмиране, ай сиктир.
Член 8: Колеги, направихме инфографика (снимка на инфографиката. На нея е показана зависимостта от обема рекламна площ в БГ, цената на доматите на Женския пазар и размера на пи*ките на топ онлайн мениджърите в БГ)
Член 9: До [Член 8]: Колега, инфографиката е грешна! С 0.0001%. То ние топ онлайн меринджеите в БГ се познаваме лично. Аз, Иван, Пешо и още двама. Всяка седмица се събираме на по кило ракия и си ги мерим. Така, че данните са ти грешни.
Питащия: Ама, аз исках само да питам....
Член 10: К'во ще питаш, бе. Като си толкова отворен ела довечера да фраснем една контра, да те видим как ще питаш.
Член 11: До [Член 10] Ти ли ще ми играеш контра, бе мухльо. Ела да те видя. Ша та скъсам.
Член 10: Абе я с ***, **** в ****, ****** .. *****
Администратор заключва темата.
Други 6 членове, за да избутат поста надолу, постват през 10 секунди постове за 'скоростта на растежа на цветята и връзката й с цената на клик в Bing', '3 най-важни неща които да направите с вашата FB страница', 'Google наблюдава мравки в продължение на 10 години' и т.н.
Всъщност на Питащия вече му е през оная работа, в буквалния смисъл, защото, докато тече дискусията, 20 тийнейджърки, вече са му предложили да изпробват ефекта на хапчето 'преди' и 'след' и с 4 от тях той вече е пробвал 'преди'-то. Стената му е пълна с розови сърчица, пухчета и закани от вида 'Mnogo sum strasna, iska6 li da se iz4ukame'
От FB