PavelAndreev
Well-Known Member
@tedkata_m почваш да изглеждаш по-зле и от @nandibandi
От ваксината е@tedkata_m почваш да изглеждаш по-зле и от @nandibandi
Ааа, това вече е обида.@tedkata_m почваш да изглеждаш по-зле и от @nandibandi
Да, пишката ми става още повече, ужас!От ваксината е
Тва е страничен ефект на ковид. От ваксината може да ти умреДа, пишката ми става още повече, ужас!
Аз мога да потвърдя, че засега не е умрялаТва е страничен ефект на ковид. От ваксината може да ти умре
Тва е страничен ефект на ковид. От ваксината може да ти умре
Славчев ще те следи изкъсо. Той е от хората, които мислят, че от ваксината на хората им става нещо след 20 години...Аз мога да потвърдя, че засега не е умряла
Както някой каза в реддит, изглеждаше като Тодор Живков на пленума. Дай Боже скоро и затворГледахте ли лайфа от Банкя? На мен ми се видя яко притеснен...
Севда не се научи и тя да суфлира като хората, пак се чуваше как млещи зад камерата....
Както някой каза в реддит, изглеждаше като Тодор Живков на пленума. Дай Боже скоро и затвор
О-май-год! Павката Андреев ме тагнал, за да ми каже, че не му харесвам, или пък, че съм му се издигнала в очите с един пункт. Не знам, объркващо е.@tedkata_m почваш да изглеждаш по-зле и от @nandibandi
Даже не ги дочитам тия повърни дългите. Получаваш тиквен медал за поста си, за който на никой не му дреме.
Добре, дай да говорим по същество. Ще ти задам няколко въпроса с уточнение, че не се заяждам и не искам да си на моето мнение. Уточнявам, защото си много чувствителен и си мислиш, че сме против теб. Спокойно, по принцип ни е все тая на всички за твоето състояние.След тези избори никой повече няма право да се оплаква. Чалга, мутри, вдигане на данъци - нормалните неща за България. Рекети, изнудвания - абсолютно нормално. Радвам се, че не взех участие в тази пародия!
Добре, дай да говорим по същество. Ще ти задам няколко въпроса с уточнение, че не се заяждам и не искам да си на моето мнение. Уточнявам, защото си много чувствителен и си мислиш, че сме против теб. Спокойно, по принцип ни е все тая на всички за твоето състояние.
Срещам често такива като теб, които казват същите думи - чалга, мутри, данъци, рекет - това ни бил сега парламента. Нямало да гласуват, защото било пародия.
ОКЕЙ
Обаче, това е положението. Това са кандидатите - хубави, лоши, тва е. Нещата стоят така - сега е гадно, обаче няма да гласувам за никой, защото пак е гадно. Е, какво трябва да стане, за да стане хубаво? Защото освен с вот, аз не виждам друг начин. Ти какво очакваш да стане на изборите, за да не е чалга, мутри,данъци,рекет и да излезеш и да гласуваш? Очакваш някой от Европа да дойде, да направи партия и да гласуваш за него ли? Да ни "оправи"? Щото един цар така ни оправи преди години. (само вметвам) Само ще ти кажа, че има и разни супер малки партийки, които може и да ти харесат? Само че ти не си им разгледал програмите, защото "те са там, за да обират наказателния вот и да разбиват вота". Само да ти кажа, обаче, че такива акто теб ако излязат и избирателната активност стане от 50 на 85% и гласуват дори и за такива малки партийки, картината ще стане ОЩЕ по-различната от днешната.
Замисли се малко
Решение няма, защото българите доказаха, че са малък и изключително ПРОСТ народ. Когато се появи някой, който действително ми вдъхне доверие ще изляза да гласувам за него. И между другото, никога не съм гласувал за Царя. Тогава си гласувах за Костов - 2 пъти. Единственото супер яко е, че комунистите са трети, това ми дава някаква надежда за далечното бъдеще.И решението е?
И решението е?