tedkata_m
Well-Known Member
Запомни това изказване. Ще се видим по площадите.Не само извинение, даже ще ти пратя една дамаджана Розе от мойто! По-зле от гробарите няма как да има, сам ще се убедиш в това!
Запомни това изказване. Ще се видим по площадите.Не само извинение, даже ще ти пратя една дамаджана Розе от мойто! По-зле от гробарите няма как да има, сам ще се убедиш в това!
Запомни това изказване. Ще се видим по площадите.
Е ти нали каза, че вече не ти дреме ич и даже няма да им гласуваш, къде ще ходиш по площадите?Запомни това изказване. Ще се видим по площадите.
Да, сега е така, но съм сигурен, че и ти ще си с мен след време.Е ти нали каза, че вече не ти дреме ич и даже няма да им гласуваш, къде ще ходиш по площадите?
Много по-зле ще е. Но и за това има време. Засега ще гледам сеирчето и ще се смея.Нали не си въобразяваш, че ще има повторение на белия автобус? Няма как да стане....
Много по-зле ще е. Но и за това има време. Засега ще гледам сеирчето и ще се смея.
Сравняваш Вежди и Годжи?А, с какво бай Киро-деменцията или Влади Горанов са по-добри министри на финансите? Или пък Вежди пияницата от Годжи? По-зле няма как да бъде, това е сигурно.
Абе човек, аз не съм за Тиквата. Ако бях, щях да си гласувам за него. Аз съм десен човек, разочарован от дясното. Ако видя, че предлагат нещо смислено, може да си възвърна доверието. Но на този етап няма как да стане.Мислиш че ще има протести, за да се върне тиквата ли?
Не обсъждам творчеството на веждата (не го познавам), а него като личност и характер. Ми пълен простак и наглец + пияница. Забравихме ли как би полицай още докато беше само общински съветник? С какво е по-добър от Годжи? И двамата са лакеи на вождовете си. Най-малкото са една марка, да не кажа, че има леко превъзходство в полза на Годжи.Сравняваш Вежди и Годжи?
Наистина си заслужаваме управниците.
Така де, ама кой ще носи после политическата отговорност... Янко...Всичко е ок сега. Дано само Слави не направи някоя неочаквана простотия. Надявам се също, че няма да си повярва той и сценаристите да стават министри, защото ще загубят доста от доверието, което получиха. Включително и моето.
Това да биеш 15 пъти подред на избори си рекорд.... Колко партии, колко коалиции - всички се борят за 2рото място. Лош Бойко лош....Коалиция няма да има, Слави ще предложи експертно правителство, който иска да го подкрепя, който не иска, отива при гроб, дпс и бсп. Това ще е.... Ако по някое време падне правителството, нови избори и ДБ и ИТН вземат всичко. На тиквата като му вземеш джипката, администрацията, купения и корпоративния вот, отива при марешки, шкембето и далавери. Колкото и да не им се вярва на герберастите, това е положението, лапачката свърши за тях.
Много гладни бесни кучета чакат да се нахвърлят на трупа на тиквата. От тоя няма да остане нищо! Тошко вече заяви съвсем открито, че следва ревизия на всички нива, милост няма да има, дано да се случи. Бай Ставри чака с нетърпение!
Тоя път "билият" яде големия бой. Най-тъжната от всички победи е пировата победа. Боко е чао, Бърни. Моите съболезнования.Това да биеш 15 пъти подред на избори си рекорд.... Колко партии, колко коалиции - всички се борят за 2рото място. Лош Бойко лош....