Аз те мислех за малко по-умен човек. Ти искаш цял народ да страда явно, важното на всички да им е зле. Е от такива като теб сме на тоя хал. Със сигурност ще гласувам за Бойко на следващите избори, сто процента!Славчо връща мандата, тулупа вие на умряло. Чудесно Нови изборни правила, служебно правителство на Радев.... Кошмара на гробарите отива на сбъдване
Сляп прост народ - има такъв ПРОСТ народ!Ясен жест на новият Тиквун-Славчо към Божков, бивш шеф на шахматната федерация чрез протежето му Антоанета Стефанова.
Аз те мислех за малко по-умен човек. Ти искаш цял народ да страда явно, важното на всички да им е зле. Е от такива като теб сме на тоя хал. Със сигурност ще гласувам за Бойко на следващите избори, сто процента!
Е нали уж почнаха да променят, те се насраха още в началото! Поне маааалко да бяха изчакали. Абсолютни аматьори, ужас. Дори комунистите бяха по-умни от тях!Тоя народ заслужава да страда, 10 години търпи простака да краде и лъже. Както казах, камък върху камък не трябва да остане тук, после всичко наново. Тея метастази, дето са плъзнали в целия организъм наречен държава, трябва да се отстранят.
100% си се гледал в огледалото, докато го пишеш това. Изключително добър автопортрет на герберчетата. Да го духа целият народ, само баце не пипайте.Аз те мислех за малко по-умен човек. Ти искаш цял народ да страда явно, важното на всички да им е зле. Е от такива като теб сме на тоя хал.
Ти сериозно ли?!? Баси не мога да повярвам ...Със сигурност ще гласувам за Бойко на следващите избори, сто процента!
Да и ще е супер дългия да е с 10 процента. Дано, дано!100% си се гледал в огледалото, докато го пишеш това. Изключително добър автопортрет на герберчетата. Да го духа целият народ, само баце не пипайте.
Ти сериозно ли?!? Баси не мога да повярвам ...
Подкрепяй, подкрепяй, жесток демократ си, няма спор...Аз пък го подкрепям. При нужда от подкрепа на партии като ГЕРБ, БСП и ДПС, аз също бих върнал мандата. С подобни мафиотски организации не се прави политика.
Човек, който десет пъти написа, че ще гласува за мутрата от СИК, ми държи сметка. Каква ирония самоПодкрепяй, подкрепяй, жесток демократ си, няма спор...