strana
Well-Known Member
Големият проблем на света в момента е дали да има 3те пол
Проблемът не е на света. Проблемът е на тази по-малобройна и деградирала цивилизационно и духовно негова част, наричана Запад.
Големият проблем на света в момента е дали да има 3те пол
Хетеропарад кога?!?! С калашник в едната и бекон в другата ръка?
Да, щото в Русия няма обратни, понеже Путин не им разрешава.Проблемът не е на света. Проблемът е на тази по-малобройна и деградирала цивилизационно и духовно негова част, наричана Запад.
Супер, ама нали не мислиш, че като крием нещо, то приема по-приемлива форма? Какво означава "пред майки с деца"? Аз не виждам нищо травмиращо в това едно дете да види целуваща се гей-двойка. Когато тези неща се крият, те придобиват статут на нещо извратено, а то изобщо не е.Напротив, има си и никой не им забранява да са такива.
Забранява им се само да си развяват прашките на улични места. Има си културен и граждански кодекс. Хетеросексуалните не си развяват банските насред столиците, а в много курортни градчета в Западна Европа е забранено с местни закони да ходиш гол до кръста. Що за хетеросексуалните не може, а на хомосексуалните е позволено?
Ако искат да парадират със своята гей-ориентация - има си клубове тип "Синя стрида" - да се дупят там, а не посред бял ден пред майки с деца,
Само в Москва има поне 20-на световноизвестни гей-клуба, които са били посещавани и от Елтън Джон, и от Мадона и от кого ли не. И там вероятно се гъзят както си искат. Но това не означава, че имат правото да си разтварят шлиферите и да си показват оная работа на Червения площад.
Аааа, без тия, ако обичаш. Аз съм хетеро, но съм и пацифист и вегетарианец.
Стига сте слагали хората в рамки! Ей затова ще има паради - докато им казвате "не ви искаме", те ще ви казват: "има ни, тук сме" поне веднъж годишно.
Аз пък виждам.Аз не виждам нищо травмиращо в това едно дете да види целуваща се гей-двойка
Нямаше как чумата да не се появи и да потърси спор...
Защо го има този парад ли? Защото за много от хората там това е единственият ден в годината, в който могат да е разходят с половинката си по улицата. Think about that.
Защо го има този парад ли? Защото за много от хората там това е единственият ден в годината, в който могат да е разходят с половинката си по улицата. Think about that.
Ето, как ще обясня на децата каква порода са кучетата от снимката по-горе. Това нормален човек ще го направи ли?
Опитай да им обясниш това, тогава: http://pik.bg/садо-мазо-оргия-в-столичен-клуб-голи-жени-яздят-загорели-мъже-снимки-18-news165724.html
Или пък не... Като тръгнат на дискотека, сами ще си го обяснят някак.
Лицемерие в действие, @biaaro. Едното е забавление с карнавални маски, понеже е в смесен ансамбъл, ама другото - о, шок и ужас - извращение, понеже е между педерасти.