От: Гей парада в София
Не знам кой е правил сравнение и за какво, но не съм аз. Горе ти пишеш за "педофилски филми". Явно си проучвал какво са правили и си разбрал, че са гледали такива филми. Редно е да реагираш, ако си се натъкнал на престъпление. Не мога да разбера целта ти каква е, да решиш някакъв проблем с противозаконна дейност, която е попаднала в полезрението ти или да събереш шайка побойници, които да пребият група хора, които те дразнят? Ако се мъчиш да постигнеш първото, подкрепям на 200%, но за второто вече казах - не си падам по фашистки и хитлеристки начини на мислене.
Тест, преди 3 години това което видях посред бял ден беше грозно и брутално. Беше в град Есен, а до колкото после разбрах този град бил сборище на всички скинари от всички краища на Германия. Каза ми го местен човек който живее там. Значи аз с мои роднини пътувахме за друг град който е наблизо до Есен, но спряхме там да хапнем и починем, понеже с кола бяхме пътували доста часове. Значи стояхме в заведението и обядвахме, когато точно срещу самото заведение на не повече от 300 м. както си вървяха двама младежи, изведнъж бяха нападнати от 5 момчета, като някои от тях бяха обръснати, а други имаха прически като на пънкари, и носеха фланелки със големи свастики, и по вратовете им висяха доста синджири и на тях разни висулки, вероятно пак свастики. Значи започна меле с бейзболни бухалки, а някои имаха и метални тръби. Никой не посмя да излезе и да се опита да ги разтървава, а само от ресторантчето което бяхме хората започнаха да вадят GSM и да въртят на полицията, а управитела на заведението повика линейка. Всичко стана много бързо, повалиха ги на земята и ги налагаха като животни меко казано, и нямаше и 10 мин. удряха където сварят и избягаха. Разбира се полиция дойде както и линейка, и после разбрахме че това не са били чужденци или хора от друга раса и етнос, а по скоро били... гейове! И за това ги биели, защото включвало част от идеологията на Хитлер. А едни хора от съседната маса казаха че през 2 пресечки от заведението което бяхме, имало специална библиотека с книги за фашизъм, и за Хитлер, в някаква малка постройка и там отивали да се "образоват" новобранците които искат да правят попълнение в наказателните отряди. И полицията вероятно знае за тази библиотека и нищо не прави. Имало ред на постъпване в тези т.н. наказателни бригади - тарторите им задължително карали новобранците да четат книгите за да се образовали и чак тогава ги допускат. Това са хора фанатици, които са готови да пречукат някой. Всъщност успокоиха ме че не са чак толкова опасни за нас белите, които сме европейски етнос, по скоро опасни са за цветнокожите - негри, азиатци, араби, турци, индийци и всякакви цветнокожи. Но бият и хомосексуалистите, нямало значение че и те са германци! Общо казано гледката беше дивашка и зверска!
Аз също не одобрявам такова радикално действие, за мен това е зверство и брутална диващина... Аз не мога така жестоко да бия някой който нищо не ми е направил, а пък и не съм такъв човек който да желае да причинява болка...
Но дочух че и тук в България на този БГ-парад, тукашните БГ-скинари нямало да ги оставели така... Не знам как ще ги опазят полицаите, защото не само скинари, ами и други активисти ще има които вероятно ще ги замерват с нещо.