Допускането, че има гей пропаганда означава, че хората вярват във възможността да се заразят или прихванат нещо обратно, което ще ги прати на другия бряг. Досега не съм виждал доказателства или твърдения, които да сочат, че това е възможно. Самата идея на пропагандата е да привлечеш някой към своята партия. Всъщност наскоро бяха писали за някакъв спортист, който бил нормален, но си ударил главата, изпаднал в кома и когато се събудил вече бил 100% гей.
Удар в главата превърна ръгбист в гей
Аз не мога да разбера, защо прибягваш до демагогски похвати при обсъждането на темата и не коментираш сериозните неща, които съм пуснал. Дай като обсъждаме сериозна тема като тая да не ми казваш какво познаваш и от какво ме било страх, а да коментираш и обориш аргументите, които съм изложил.Аз не мога да разбера вас да не ви е страх да не обърнете резбата като гледате такива паради - Ако ви е подсъзнателно страх значи вече с единият крак сте на другият бряг.
Като не искате децата ви да гледат такива паради не ги водете и няма да ги гледат - А децата на хомотата и да ги водят на парада и да не ги водят едва ли много ще ги впечатлят защото за тях това е ежедневие - Помежду другото познавам деца на педали нито едно от тях не е станало педал - в същото време всички обратни които познавам имат нормални родители дето не са ги водили на гейпаради така че теориите ви малко издишат.
Приличаш ми на водещия на сутрешния блок на БТВ, не бъди толкова буквален. Твърдиш, че няма гей пропаганда ли?Допускането, че има гей пропаганда означава, че хората вярват във възможността да се заразят или прихванат нещо обратно, което ще ги прати на другия бряг. Досега не съм виждал доказателства или твърдения, които да сочат, че това е възможно.
Политическата пропаганда, която промива мозъците на млади и несигурни в себе си индивиди, наистина може да ги прати на другия бряг. Защото "в това няма нищо лошо", "това е напълно нормално", "защо да не пробват"? Смяташ това за невъзможно ли?
Не съществува единно мнение по въпроса дали половата ориентация е вродена или придобита, но в общия случай при формирането и влияние могат да окажат множество фактори — хормонални, генетични, конституционални, социални и чисто психологически. Тя се отличава от сексуалното поведение, тъй като засяга чувствата и самоопределянето. Човек може и да не показва своята сексуална ориентация в поведението си или да поддържа поведение, несъответстващо на реалната му ориентация.
Пропагандата е заблуда за постигане на някакви користни цели. Какви са им користните цели, освен да ги приемат за пълноценни членове на обшеството, които не са застрашени от пребиване или убиване, защото така се е случило, че са обратни? Ако имаш предвид осиновяването на деца, нормално е всеки да иска да има деца, тъй като в това общо взето е смисълът на живота.
Полова (сексуална) ориентация и полова принадлежност са различни неща.Наистина не съм запознат, но в първия ти цитат под "половата ориентация" се разбира дали човек се възприема като мъж или жена, а не дали иска да спи с мъже или жени, което е сексуална ориентация и е съвсем различно.
Доста тъп слоган като се замисля.:lol::lol:
Тук пък дискриминират аналния секс и нарушават феминизацията. Де факто, ако си жена и даваш на мъжа ти да те оноди отзад, следавателно:lol::lol:
Много ме разсмяха.
:twisted::twisted::twisted:
А този дето си ударил главата...и станал гей... по-скоро това му е мотивът, за да се разкрие, така че да не изглежда като лъжец пред останалите и "приятелката" си. Има ли направено изследване с полиграф ?
На плаката е написано в мъжки род "този" а не "тази" Ама иначе е написано точно и вярно де. Преди малко говорихме с един авер по скайпа по случай днешния гей парад, и според него е добре да имало повече гейове, защото по този начин ще има повече жени за нас мъжете, димек няма да ни крадат жените, ще има свободни амазонки. Ама аз му казах че греши, защото колкото се увеличават гейовете, след тях и жените лесбийки, а нека да не забравяме че те са мъжемразки и не лягат с мъже! Така че и жените взеха да избягват да ласките на мъже, а търсят себеподобни което ме вбесява. Вместо да си вкара истински мъжки инструмент от плът и кръв в оная си работа, тя си предпочита пластмасов атрибут пред натуралния, и се целува с жена, вместо да целуне мъж. С кеф да ги пребиеш. Та свършиха мъжете че жена с жена ще ми ляга, с изкуствени атрибути... пфууу мамицата им лесбийска... :twisted::twisted: Само да се молят да не възкръсне или да не се прероди Хитлер, че газовите камери ще бъдат препълнени, даже ще трябва нови да се строят. Ей такива боклуци е изчиствал освен еврей и цигани. Накрая ще излезе че скинарите в Швабия ( Германия ) са прави, според тяхната идеология и кауза.
Това пък е голяма причина да има повече "гей". Ами не виждам защо не е неопределен род. Все пак има и лезбийки. Моето мнение продължава да е, че еднополовите не стават за родители, независими дали 2 по мъж или 2 по жена. Няма да коментирам какво правят в леглото... важното е, че аналният секс не е признак на хомосекс, ако се прави от противоположни полове (тук не съм много убеден, че съм съгласен с това, но както и да е?)