minimalvoice
Active Member
От: Готови ли сте за BLACK FRIDAY / Черният Петък 28.11.2014
Огромен избор.. Amazon, BestBuy, Frys...
Огромен избор.. Amazon, BestBuy, Frys...
Не бе няма лошо, но си имайте едно на ум. Особено с БГ търговците. Видяхме миналия такъв Петък с emag и технополис.
https://www. g2a.com/ по принцип (продават игри за конзоли, но как ще вземеш диска не знам). Дават май само CD key (играта я сваляш през интернет или нещо от сорта).Пичове, някой може ли да ми подскаже, къде през блек фрайдей мога да намера най-евтино игри за PS 4 ? )
Голяма грешка..Аз не виждам големите вериги и магазини тук да са обявили петъчни намаления, явно тази година ще пропуснат и ще се съсредоточат около коледа и нова година.
Проверка на реален %:
За артикулите, които имат само domestic доставка - доставка от UK / доставка от DE. Гъбарите са добре, както и Gabieli.5
Задължителна инсталация на The Tracktor - Price History Tracker, както и вписване на артикулния номер / ASIN в търсачката тук за проверка какъв е РЕАЛНИ % drop rate.
…
И аз съм се надъхал за тея SSD-та.. ако изкочи нещо пусни го тук Ако не е проблем.По ТВ тече реклама на Емаг за черен петък, да видим тия каква простотия пак ще надробят.
Лично аз следя за ССД дискове, решил съм да си взема един, и нарочно изчквах тоя черен петък, да видя дали някой въобще ще свали реално цената.
Масата от хората не проверяват и не сравняват цените.Тея за неква баламурляци ли ни мислят, че никой не сравнява цените ли си мислят, в момента има няколко добри оферти в метро едната е с 300 лв надолу от техномаркет и технополиса и си е чиста далавера, ама са скрили 100-те бройки където ги имат за петъка, аз ги дебна обаче