KALOS
Premium
От: Гугъл официално обяви чистка
Изчакайте малко, да не дрънкаме празни приказки..
Стигате до абсурди:
За мен в момента има смисъл от две неща - задръжте всяко он-пейдж, понеже не сме наясно с критериите на новия алгоритъм и 2- не спирайте линк-билдинга - след края на Големия Танц те ще са основно значение /както винаги са били/.
Относно спиннатия контент - големи и ПРАЗНИ приказки на гуглите - качествено спиннат контент НЕ МОЖЕ да се "улови" и никога няма да може. Анкорвайте с няколко кийуърда, а не с един, ползвайте проксита и различни профили, нищо ново..
Изчакайте малко, да не дрънкаме празни приказки..
Стигате до абсурди:
сега ще налинкнем качествените сайтове с надежда да се дигнат нашите ....и се върщаме към основната идея на линкването.
- Изходящите линкове никога няма да бъдат критерий за класирането на сайта, доколкото подлежат на пълен контрол от страна на уебмастърите и съответно не биха могли да бъдат обективна оценка /Или: Аз печеля конкурс за красота, понеже АЗ твърдя, че Брад Пит, Антонио Бандерас и т.н. СА КРАСИВИ, въпреки че никой друг не твърди същото за мен.. съответно и Брад пада в дъното, като си трае../Negative Link Building..
-КАТЕГОРИЧНО НЕ! Ако наливате линкове, не си позволявайте да прекъснете. ТОВА може да ви навлече декласиране. /Както става и винаги при начало на масивен бласт - сайта почти винаги внезапно се дропва и вариантите са два: да се шашнете и да спрете линкинга и тогава падате. Или да продължите и даже да засилите в отговор, като резултатът е скорошно завръщане на по- висока позиция./на всички оптимизатори двуседмичен заслужен отдих, да си починете от спамене, линк-билдинг, контент-билдинг и тн.
За мен в момента има смисъл от две неща - задръжте всяко он-пейдж, понеже не сме наясно с критериите на новия алгоритъм и 2- не спирайте линк-билдинга - след края на Големия Танц те ще са основно значение /както винаги са били/.
Относно спиннатия контент - големи и ПРАЗНИ приказки на гуглите - качествено спиннат контент НЕ МОЖЕ да се "улови" и никога няма да може. Анкорвайте с няколко кийуърда, а не с един, ползвайте проксита и различни профили, нищо ново..