Тва пък каква глупост е, не е истина просто. Много кратка памет имате, бе хора. Само допреди няколко месеца гледахме кавги из целия форум за неправомерно дадена ряпа. Моят добър ''приятел'' ще трябва отново да бъде арбитър в такива спорове и то денонощно.Връщане на репите ще донесе повече мир в темите, тъй като негативните емоции ще си намират място в една червена ряпа, а не директно в темата![]()
Тва пък каква глупост е, не е истина просто. Много кратка памет имате, бе хора. Само допреди няколко месеца гледахме кавги из целия форум за неправомерно дадена ряпа. Моят добър ''приятел'' ще трябва отново да бъде арбитър в такива спорове и то денонощно.
Абе, някой откри ли правилата, че аз така и не успях. Нека, който има достъп до тази класифицирана информация (ЦРУ, КГБ, МОСАД) пусне линк тук или на лс. Все пак трябва да знаем за какво ще ги ручаме репите.![]()
Ти нали ходи в Индия, бе човек, няма ти дойде акъла.Ей, Богу, прочетете ги най-накрая тия правила!!!!
Тия ( с изключение на първите 3) си ги спазваме и без попа да ни казва.За прелюбодействието - спорна работа...Ей, Богу, прочетете ги най-накрая тия правила!!!!
Тия си ги спазваме и без попа да ни казва.
Покажи на какво основание ще даваш репички?![]()
Ще се обяснявам аз защо правя едно или друго нещо. Хаха Ти на какво основание изказваш мнение във форума?
Форумите са създадени с цел изказване на мнение - това е тяхна основна функция още от древна Елада. Виж, друг е въпросът за основанието при ефективни наказния. Пак сравняваш праз и круши, ама то сефте...![]()
Аре стига сте и обръщали внимание. Толкова ли не можете да се усетите, че това и целта.Хубаво има цел форума, ама с какво основание пишеш в него? Ти индиректно сама си отговори на въпроса който ми зададе:
Защото можеш, имаш възможността да го направиш (чисто функционално/технически) и защото искаш да го направиш.
Хората с беден речник и тези, които ги мързи да пишат , също ще могат да се възползват от инструмента репи, защото ще могат да защитават позицията си без да влизат в смислена дискусия а просто с един замах на ръката ще набиват негативни репутации.
Чисто функционално и технически имам право да се включа и пиша във всеки форум във виртуалното пространство. В останалите, обаче има правила, които всеки регистриран трябва да спазва, а тук такива липсват напълно. В темата коментираме наказания между съфорумците, без да знаем за какви нарушения ще бъдат налагани. Сега разбра ли какво се опитвам да кажа? Искат да наказват Кирчо и Ивчо - ок, но нека посочат кои точки от правилника са нарушили, щото така излиза: искам да ги ошамаря с репи, щото не ме кефят''.Хубаво има цел форума, ама с какво основание пишеш в него? Ти индиректно сама си отговори на въпроса който ми зададе:
Защото можеш, имаш възможността да го направиш (чисто функционално/технически) и защото искаш да го направиш.
Аре стига сте и обръщали внимание. Толкова ли не можете да се усетите, че това и целта.
Просто я игнорирайте, то е ясно, че няма и еди пост по темата на форума. Задържа с тоя форума заради свободата срещу която толкова мрънка търсейки внимание.
Чисто функционално и технически имам право да се включа и пиша във всеки форум във виртуалното пространство. В останалите, обаче има правила, които всеки регистриран трябва да спазва, а тук такива липсват напълно. В темата коментираме наказания между съфорумците, без да знаем за какви нарушения ще бъдат налагани. Сега разбра ли какво се опитвам да кажа? Искат да наказват Кирчо и Ивчо - ок, но нека посочат кои точки от правилника са нарушили, щото така излиза: искам да ги ошамаря с репи, щото не ме кефят''.
п.с. Айде обърни малко внимание и на uphero-sky, че ревнува.![]()
Money, Твоят форум за финанси има ли си правила? А репи?![]()
Регни се и провери.
Манди, Нанси... викайте ми Сали.мандито мина на втора фаза - от лют спор опитва да предизвика симпатия и да притопли отношението,
Чакаме трета фаза.