От: От: Да обсъдим една идея.
Нямам никакво желание да снимам скрита камера , защо се хващате за една дума.
Просто го споменах за да се придобие представа, първото което ми хрумна да кажа.
Какво ще се снима, няма да я кажа, защото точно там е силата на идеята
Сигурен съм че ще има огромен интерес, дискусии и отзвук.
Затова и искам да споделя цялото това натоварване с екип, на мен не ми се ходи по телевизии по репортери и т.н. трябва някой да ме отмени да носи тази тежест.
А и не съм достатъчно фотогеничен, за да се снимам в подобно нещо.
Ако не ни се получат клиповете, ще ни остане веселото време което сме прекарали по проекта.
Готов съм да осигуря място за снимки, техника, работен офис, декори, на удобно място в центъра и всичко останало което е необходимо, за да се позабавляваме.
Трябва да се обсъди , кой какво ще допринесе за идеята и да се разпределят отговорностите и процентите
Нямам нищо против да има и медицински свидетели и кибици, за компания, стига да не пречат и да не товарят.
Затова искам да го обсъдим, за да видя какво мислите вие
Все пак е само идея и възможност за интересно хоби с добър доход, това е.
Идеята със скритата камера е по-добре да я зарежеш, тъй като в България ще се натъкнеш на сериозни правни проблеми. Поне по закон никой не може да бъде сниман и записван без негово съгласие (допускат се някакви изключения за публични личности). Ако някой предварително се е съгласил да участва, няма как да говорим за скрита камера.
Ако има по-добра идея, ми е интересно да се включа, тъй като и аз мога да се поразнообразя с това твое и вероятно мое "хоби". Основно с програмиране мога да се включа, но някои разправят, че съм бил артистичен ("Н'е и сигурну") и ако случайно са били прави, може и простотии да правя (в разумни граници).