Леле, тази тема съм я изпуснал, незнайно как.
Малко като Дневниците на червените обувки.
Има някои неща, които е нужно да се замислиш в такива ситуации, като винаги стигаш до въпросите какъв ще е резултата от това и по-важния - Струва ли си. Но преди това нормално е да минеш през други. Както
@dalasweb спомена, може първо този да си зададеш - дали това и е нормалното поведение и дали не цели нещо конкретно. Сигурно си се и запитал дали отношенията с мъжа и не са я подтикнали към такива действия - било то пред раздяла, или отворена връзка. Никой няма да те сметне за педал, ако не преспиш с нея, това са доста грешни заключения. Най-много да подбудиш теми за размисъл в мъжете "защо не го е направил, сигурно има нещо" и при жените е възможно да спечелиш и повече уважение.
И какво значи "съгрешил", това е прост секс, не си тръгнал да разбиваш семейства или да крадеш. А щом тя е сигнала до този момент, определено е имала някаква причина. Ако ти се занимава и искаш да си с чиста съвест пред себе си, може да си направиш труда и да разбереш. Освен ако вече в комуникацията си с нея не ти е казала нещо по темата.
Всички сме имали готини колежки. Мен лично по ми притеснил факта, че си го вадя на мястото, на което си изкарвам хляба, отколкото това, че е женена, защото както писах, явно не им вървят нещата или нещо не получава във връзката си. А още по-лошия момент е да не си разчел сигналите и, ако тя е такава.
Не ми се сърди, но на база другите ти теми (Сваля ме Руския и тази за роклите при мъжете, а и имаше една за тесните дънки), допускаш ли и варианта да си яко стъпил във френд зоната й, и такова поведение да е нормално за нея пред мъж, който не би я пипнал, а тя си си взима вниманието. Само го допускам като вариант.