В Undeveloped има ли по-голям успех за продажба на домейни от Sedo? А важно ли е да се паркира домейна при тях или само трябва да се добави?Напоследък само лоши отзиви чета за escrow, аз качвам домейна във флипа или ъндевелопед ( предпочитам ъндевелопед ) и си ползвам тяхните услуги, плащам си им комисионна, но специално ъндевелопед действат много бързо ( 24 часа ). Escrow съм ги отсвирил, много са бавни
За мен седо е загуба на време, някой хора продават там, но явно аз не мога, в ундевелопед аз имам повече продажби и запитвания
При мен е обратното - имам повече продадени домейни в SEDO. Засега от Undeveloped не съм продал нищо. Пробвах с Efty, което уж може да ги публикува на няколко места - ама като цяло доста неработеща екстра...
Аз имам над 20 паркирани, нищо не се случва. А не са никак лоши домейните, явно трябва да се чака повечеМоже аз да пропускам нещо в седо, пробвах и с buy it now и с make offer, даже имам 3-4 паркирани при тях и нищо, не знам какво друго мога да направя още ....
опа, писаха ми за papajohns.bg - каква пара искам ме питат, какво предлагате да кажа? колко хилки
[/URL]CONCLUSION AND DECISION
61.The Panel concludes that the Complainant has rights in the "PAPA JOHN'S" trade-marks that predate the registration of the <papajohns.ca> domain name by the Registrant. It also concludes that the Disputed Domain Name is identical or confusingly similar to the Complainant's trade-marks and that the Registrant has no legitimate interest in the Disputed Domain Name. Finally, it finds that the Complainant has shown that the Registrant registered the domain name in bad faith.
62.The Panel therefore orders, pursuant to paragraph 4.3 of the Policy, that the registration of the domain name <papajohns.ca be transferred to the Complainant,[URL='http://www.resolutioncanada.ca/rescms/wp-content/uploads/2015/09/Decision-papajohns.ca_.pdf'] Papa John's International, Inc
Мн хубаво, обаче виж какво има в нета - съдебно решение за домейна .ca
Не завършва добре явно ако се стигне до това. Вземи толкова колкото са склонни да дадат без да се налага да водите съдебни битки
евала, че даваш такова инфо!
макар, че сме в България може и да го вземат ако съм нагъл, за това ще питам колко дават. Защото са се свързали от фирма, която ги представлява и им движи явно лигъл нещата и бранда и т.н. - поне по сайта, който виждам като изпращач на запитването.
за 2-3000 $ мисля, че няма да си губят времето да ми го взимат при положение, че правят милиарди, а тая фирма има 20 офиса по цял свят
Само как ще им го продам не съм наясно
евала, че даваш такова инфо!
макар, че сме в България може и да го вземат ако съм нагъл, за това ще питам колко дават. Защото са се свързали от фирма, която ги представлява и им движи явно лигъл нещата и бранда и т.н. - поне по сайта, който виждам като изпращач на запитването.
за 2-3000 $ мисля, че няма да си губят времето да ми го взимат при положение, че правят милиарди, а тая фирма има 20 офиса по цял свят
Само как ще им го продам не съм наясно
Какво стана? Някакво развитие?
Питах каква цена предлагат.
пишат ми: "At this time my team has not set a budget. Since there clearly is an interest I would ask for your assistance in providing me with a range where you would consider selling."
Ще ги накара малко да почакат и после, че под 8000$ нямам интерес Ще напиша тия дни
Регистрирах току що livescore24.bg дали е добро попадение и може да докара трафик през гугъл , същност с малко реклама може и да се брандира дори
целта ми беше именно това да се класира добре за БГ затова и го взех щото го имаше сред ключовите думи отдолу на търсачката.. разбира се трябва да е полезно на хората.. може би сега не мога да инвестирам , но след време ако се класира добре и изкара някакви пари, ще се опитам да го брандирам и да пусна реклами тук там.. livescore.bg е регистриран за съжаление и изобщо не се опитах да пусна оферта понеже знам че ще ми поискат сигурно 4-5 цифрена сумаДомейнът според мен щеше да има голям успех да оптимизиране, ако беше livescore.bg , но и така става, стига да направиш платформа с много съдържание - резултати на живо и други статистики, да е наистина полезен. Но такава платформа не знам дали няма да е сложно да направиш с малко пари. Сигурно трябва повече бюджет. Мое мнение е, че има вероятност добре да се класира този домейн за нашата .bg търсачка на Гугъл, но важното е и да е полезен за потребителите, да си го търсят сами.