TheCrazyBastard
Well-Known Member
lovelydildo.com
Някой тук да е регистрирал .ca домейн?
И по-точно да е регистрирал запазена марка за да има правото за регистрира и домейна?
Търся препоръки за регистрацията на запазената марка.
To register a .CA domain name, you must be a Canadian Citizen, a permanent resident of Canada, or an organization in Canada such as a corporation, partnership, educational institution, or government entity with ties to Canada.
само безполезници, има конкретен въпрос ако нямаш капацитета да отговориш по-добре не пиши глупости
File a new or amended trademark or certification mark application
Follow the step-by-step process to file your new or revised trademark application.ised-isde.canada.ca
Или новият афродизиак, хах. Звучи ми готино за някаква сателитка като дигитална агенция, нз.освен, че е неква стара акула ми прилича на някое хапче или става за име на стероиди
Последните три букви си ги объркалСтори ми се доста готино име, бих го използвал за някакъв проект за напред.
megalodon.bg
Виж файлът 29353
Я кажи правилното, да го регна преди теб.Последните три букви си ги объркал
londonЯ кажи правилното, да го регна преди теб.
ами регвай, съдейки по поведението ти по-приляга мегаломанЯ кажи правилното, да го регна преди теб.
Пробва ли действително да тръгнеш да го вземаш от godaddy? Защото те правят всякакви шмекерии и в последствие се оказва, че тя цената не е такава, че той домейнът не е баш свободен...Да не отварям нова тема, ще питам тук.
Защо домейн #####.eu го дава зает(регистриран) където и да го проверя, с изключение на godaddy.com, където същия имам възможност да го регистрирам (за 5 gbp). /показва го като свободен, а не пуснат за продажба/
При проверка с whois излиза, че си е регистриран вече от https://www.united-domains.de/ където пък излиза с премиум цена 1600eur. Те ли са сгафили нещо в настройките им в Godaddy, или откъде идва това разминаване?
The following domains have completed transferring and should now be available in your Domain Manager:
Не ми е от най-важните, не беше чакане, тъй се случи. Прехвърлянето на домейн в гратис периода не е новост за мен, ма явно за част от съпорта на тая голЕма компания беше.. най ме жегна идеята, че няма да ми дадат трансфер кода.А защо чака до последната секунда? Или не беще важен домейна
Коя е тая компания, кажи да имаме едно наум.Не ми е от най-важните, не беше чакане, тъй се случи. Прехвърлянето на домейн в гратис периода не е новост за мен, ма явно за част от съпорта на тая голЕма компания беше.. най ме жегна идеята, че няма да ми дадат трансфер кода.