Супер. И аз нещо такова знам. Все пак говорим за покупка, не толкова за нещо като търговия. Нали? И все пак ще се радвам да знам и другите как са си взели продукта (за лична, но може и за търговска) дейност от митницата.Според мен,ако доставката ти е безплатна,договорил си се за вписване на ниска стойност с китаеца и разбира се не си поръчал голямо количество,а например 2 якета,няма да плащаш ДДС и мито.
Стилен и изчистен часовник със специфичен дизайн, който трябваше да предаде с визията си послание и конкретно пожелание.. Е, отиде по дяволите идеята, а не върви да го подарявам допълнително или впоследствие, затова ще си го запазя.
Абсолютно по никакъв начин не може да ме убедиш, че тези същите китайски боклуци не ги взимаш от други магазини на пъти по-високи цени. Дори и до марка да се опре, технологията която имат китайците, тука я нямаме, защото България е разпродадена и не работи. Работят само спекуланти, обирджии и гъзоблизци.Всичко това показва колко ти е било важно... щом опираш до китайските боклуци
че тези същите китайски боклуци
Най-накрая!Една доставка от 27 октомври видях,че днес е влетяла :|
Имайте в предвиди различните продавачи, всеки различно си пуска стокатаИнтересно при мен е следното.. 3 различни поръчки през 5 дни..
Едната още на 5-тия ден е на летището (PEK), другата на 10-тия, 3-та на 15-тия.. Сега и трите са на едно място и не са дошли.. И предполагам ще дойдат заедно на 20-тия ден.
Като извод може да се отбележи, че понякога нещата се случват бързо, но явно са си измислили някакъв график между различните дестинации. Мисля, си че примерно за България летят на 15тия ден или 2 пъти в месеца, ако става въпрос за обикновена въздушна поща.
Мисля, че е по-скоро до това коя куриерска услуга ползват и какво си селектирал като доставка до България. Аз мислех, че тази от 30 дни ще ми е перфе, защото вярвам, че ще влезна в срокове. Иначе щях да пусна експресната за още $20. Или нещо такова беше.Имайте в предвиди различните продавачи, всеки различно си пуска стоката