От: Държавата за пореден път ликвидира българска фирма, за да защити чужди интереси
Да спрат разпространението тогава на такъв софтуер, като са толкова отворени, тея хора откъде са го намерили, че да го инсталират? Извиват ръцете на малкото останали хора с малък бизнес, едвам се крепи бизнеса, те в криза - ДАВАЙ ДА ПРАВИМ АКЦИИ, ЧЕ ХОРАТА СА ОЩЕТИЛИ АМЕРИКАНСКИТЕ ФИРМИ.
Те да гледат България, хич да не гледат други работи - бил Гейтс няма да дойде тука да ги нахрани тея хора, които ще изгубят работа сега.
Тръгнал ми той да мисли американците, колко били ощетени, абе ти вместо да гледаш как България да е добре, ти гледаш ГЪЗА на бил гейтс да е добре - спокойно, тоя ще се оправи, горкия той, няма да остане без пари това лайно.
МВР въобще не трябва да се занимава с подобни глупости, а пък камо ли БОРБА С ОРГАНИЗИРАНАТА ПРЕСТЪПНОСТ. И това не са преференции, а просто оставят хората да правят пари и да вкарват пари в държавата. Много ме интересува мен, че БИЛ ГЕЙтс бил ощетен с 24 копия на уиндоус - горкия той, БЪЛГАРСКАТА ФИРМА МУ БРЪКНАЛА ОТ ДЖОБА!@Blinky - да съгласен съм с почти всичко.
Тук вече не става дума за политика на държавата, а за спазване на законите и работата на съда.
Пазарната икономика може да функционира ефективно само в една правова държава, където закона е над всичко.
@ReminD - ред и закон трябва, не преференции за нарушителите. Набий си го в кратуната. Пазарната икономика изисква ред и законност иначе не може да съществува.
Дори и никакви реформи да не правим другаде , оправим ли правосъдието и МВР всичко ще си дойде на мястото за 3-4 години. Проблема е, че нито Бойко, нито Станишев си мръднаха пръста да оправят тия две жизненоважни системи.
Да спрат разпространението тогава на такъв софтуер, като са толкова отворени, тея хора откъде са го намерили, че да го инсталират? Извиват ръцете на малкото останали хора с малък бизнес, едвам се крепи бизнеса, те в криза - ДАВАЙ ДА ПРАВИМ АКЦИИ, ЧЕ ХОРАТА СА ОЩЕТИЛИ АМЕРИКАНСКИТЕ ФИРМИ.
Те да гледат България, хич да не гледат други работи - бил Гейтс няма да дойде тука да ги нахрани тея хора, които ще изгубят работа сега.
Тръгнал ми той да мисли американците, колко били ощетени, абе ти вместо да гледаш как България да е добре, ти гледаш ГЪЗА на бил гейтс да е добре - спокойно, тоя ще се оправи, горкия той, няма да остане без пари това лайно.
И КЪДЕТО ДОХОДИТЕ ОТГОВАРЯТ НА ПРОДУКТИТЕ, КОИТО СЕ ИЗИСКВАТ ЗА БИЗНЕС И ЗА ПРЕЖИВЯВАНЕ!!!!! НЕ МОЖЕ ДА ТИ ИЗВИВАТ РЪЦЕТЕ С 4 000 ЦИФРЕНА СУМА ЗА 1 СОФТ, ПРИ ПОЛОЖЕНИЕ, ЧЕ СРЕДНАТА ЗАПЛАТА ... ТИ Я ЗНАЕШ КОЛКО Е.Пазарната икономика може да функционира ефективно само в една правова държава, където закона е над всичко.