Хахаха, абе вчера даваха една англичанка в некъв бар, обясняваше че е много горда с техните, не знам от де я бяха набарали, но беше добра. Сигурно най-добрата в цяла Англия хаха, те там такива са 2% от жените.
Много се изкефих снощи за италианците, доста по-симпатични са ми като цяло.
Авторът е цар на сарказма (познавам го лично и има мнооого тънко чувство за хумор). Искал е да каже, че Русия е полицейска държава, в която такива ексцесии нямаше да бъдат допуснати. Най-малкото са неутрална територия.Нещо не разбрах какво иска да каже авторът
Едни от най-опасните и брутални футболни хулигани в Европа се намират именно в Русия. Да не говорим, че това е държавата, където фенове по трибуните буквално мятат банани по чернокожите футболисти. Колкото по-далеч от Русия, толкова по-добре
Не че Англия са цвете, разбира се Знаем си ги
Италианците също имат доста лоша история, свързана с футболното хулиганство.
Нещо не ми отваря линка, но по отношение на заглавието - третия рим и москва, може би е препратка към едно предишно световно ли европейско ли беше, където англичаните ядоха страшен бой от руснаците, мисля че беше в Марсилия, евро 2016.Цитирам и поста на автора, от който го гепих:
АНГЛИЧАНИ БИЯТ ИТАЛИАНЦИ СЛЕД ФИНАЛА - ДОРИ САМО ЗАРАДИ ТОВА, ФИНАЛЪТ ТРЯБВАШЕ ДА Е В "ТРЕТИЯТ РИМ" - МОСКВА!
РазбрахАвторът е цар на сарказма (познавам го лично и има мнооого тънко чувство за хумор). Искал е да каже, че Русия е полицейска държава, в която такива ексцесии нямаше да бъдат допуснати. Най-малкото са неутрална територия.
Колкото до англичаните, трябва да бъдат наказани да играят на важни международни форуми без собствена публика за поне 67 години напред. Особено след случая с осветяването в очите на вратаря на Дания.
Тия луничавите ежедневно доказват, че всички са плод на кръвосмешение. Още една причина да се радвам, че отново се хванаха за палците.