Torbalan Trolski
Well-Known Member
Добавете в заглавието на темата уточнение "по балет". Червен картон при положение, че има чисто отиграване на топката и после украинецът се нанизва на бутоните ...
Ако додрапат до финала, който е на Уембли, дет се вика, може и само заради това да го спечелятКолко са за Англия, че ще вземе шампионата?
Иначе белгийците са ми симпатични..
Премахнаха правилото за гол на чужд терен от следващия сезон.Тия голове се получават понеже всичко се решава в 1 мач.. затова няма какво да губят, никой не играе за равенство.. няма домакинство няма пазене за следващия кръг.. затова при такива турнири има много голове.. щото всеки излиза за победа..
в ШЛ последните 5-6 години е толкова умряло че не ми се гледа.. всеки гледа 1 мач да направи равенство и гледа като е домакин втория мач да вкара 1 гол и да се затваря.. затова трябва да измислят всичко да се решава с по 1 мач след групите и гледай какво ще стане..
Да като характери повечето са супер противни, чак не вярвах за тва дето говорят за тях, но на място се убедих - ужасни са. Нека им. Въпреки всичките им звезди може би нямаха силен мач на това Европейско, може би най-силният им беше с Германия. След тва равен с Унгария, равен с Португалия и логично отпадане. То се видя и срещу нас като играха до 80-тата минута беше 0 на 0 резултата, а ние в момента сме най-слабият отбор в Европа със сигурност.Французите винаги са били арогантни и самонадеяни копелета. Не е само във футбола, това е национална черта. Радвам се, че след късмета да станат световни шампиони, бързо си намериха мястото. Никога не съм била за тях.
Французите винаги са били арогантни и самонадеяни копелета. Не е само във футбола, това е национална черта. Радвам се, че след късмета да станат световни шампиони, бързо си намериха мястото. Никога не съм била за тях.
Ми това е да си колонизатор, който същевременно се бори за суверенитета на държави, които не е успял да окупира. Англичаните са същата бира.А и имат повече църни от повечето африкански държави
Явно им липсва африканският лов от едно време..
И ЖоржиньоФранция, Англия, Белгия, Португалия и Нидерландия са си колонизатори.
А за Италия играе натурализираният бразилец Емерсон.