Angell
Active Member
Освен празни приказки и опорките на курабията друго можеш ли?Абе това не го ли написах аз преди няколко поста? Бахти плагиата, срама нямаш.
Освен празни приказки и опорките на курабията друго можеш ли?Абе това не го ли написах аз преди няколко поста? Бахти плагиата, срама нямаш.
Освен празни приказки и опорките на курабията друго можеш ли?
какво ще пиша и от къде ще го копирам си е моя работаАбе идиот, копираш ми мои постове и ми отговаряш с тях, вече за стотен път. Какви опорки те гонят. Това осъзнаваш ли колко е безумно? Все съм спорил с идиоти, ама точно такъв, дето да ползва моите постове, срещу мен, не съм срещал. Даже вече не изчакваш да мине малко време, че да забравя какво съм писал, почваш през два поста. Баси и тъпотията, толкова ли сам не можеш да измислиш нещо?
Да, може и втори мандат на Станишката да подкрепишАз бих дал шанс на Жан Виденов, ако реши да се върне.
Едно време се опита подвиг да направи, ама нещата беха засрани предварително.
какво ще пиша и от къде ще го копирам си е моя работа
Твоята е да защитаваш курника и да повтаряш опорките от позитано, че да си изкараш надника
Сега си набий и един в задника и лягай щастлив да спишНе съм вярващ, ама се прекръстих 3 пъти....
Станишката е мааалко по-мъжествен и червен еквивалент на Плевнелиев.Да, може и втори мандат на Станишката да подкрепиш
Няма да се учудя ако това са новите опорки от Позитано ...
Тва с набиването само във вашия лагер се практикува.Сега си набий и един в задника и лягай щастлив да спиш
Извинявай, че обидих любовника тиСтанишката е мааалко по-мъжествен
Мисля, че нокето ти е събрал материал за тая вечер и ще те оправи като приятел в нуждаТва с набиването само във вашия лагер се практикува.
Мисля, че нокето ти е събрал материал за тая вечер и ще те оправи като приятел в нужда
Лягам си,Лягай си вече, че съвсем изпатка. Не знаеш на кого пишеш.
Ма ти си имал довод? Когааа??? В тая тема не си изложил нищо, поне бегло напоподобяващо довод. Дай един да го видим. Ще бъде интересно.Ти нямаш разумен довод срещу никой мой довод
Моя лагер?Какво се случва, да не съм пропуснал нещо?
Твоя лагер засира темата постоянно, така че няма какво да се оплакваш.
Застъпи ли на смяна вече?Ма ти си имал довод? Когааа??? В тая тема не си изложил нищо, поне бегло напоподобяващо довод. Дай един да го видим. Ще бъде интересно.
Я дай тук някой довод:
Извадка от управленските приоритети на ГЕРБ за избори 2017. Електронно правосъдие, тримесечни отчети в съдебната система. Днес Борисов предлага "революционните" шестмесечни отчети на главния прокурор. Хубаво е да се четат програми от минали години. За да се види, че и за тоалетна хартия не стават. В другите сфери е същото.
Според учен от предаването "история.бг" титлата е с първа буква, която е нещо средно между К и Х. Иначе къде го пише, че кан е славянска титла?Прабългарите(от които произлиза рода Дуло са с предимно тюркски и централноазиатски произход. ... съюза ни със славяни и траки...
Тая работа с коалирането не бачка.Аз предлагам всички да седнем на една маса с ракийка и салатка и да нищим дружно политиката. Така може и приятели да станем