Тогава протестърите кого подкрепят? Ако не е тайна, както всъщност май е, повечето открито не желаят нито за какво наистина се борят и кой слятат че ще се справи. А да не говорим да застанат с лицата си и професията си. Все някакви насрани студентчета от чежбина интервюират или разни бабички от които лъха на комунизъм. Аз познавам доста протестиращи, ама повечето са убедени комунисти или наследници на такива или пусти сеирджии които ходят там само за шоуто..
Не можахте да разберете, че никой не го е страх, че държавата ще се счупи без бойко, а че БСП ще дойдат и ще счупят държавата както стана 2008 и 2013 година... Ако има друг кандидат който не сме виждали съм ОК да му се даде шанс... Ама то няма на този етап..
Ако има смислена алтернатива на тиквата лично аз съм първия който щях да бъда по площадите, ама то няма. Корнела и компания определно не са такава. И точно това се опитваме да обясним.
Дайте го тоя кандидат, ако знаете такъв, не го крийте.
Само не ми казвайте за Христо Иванов, щото той от 25 дни отказва да се разграничи от Корнела. Т.е очевидно се кани да управлява с нея..