madgooglebot
Well-Known Member
Не си го загуби, а им го отнеха.. и то как, да не казвам, че ултра незаконно, явно под силен натиск И е нормално да откажат БеГе регистрации, защото иначе носят санкции. Така са сериозните платформи
От мениджмънта на efbet ли си приятелче?От доста време чета темата, защото и мой профил бе закрит преди 2 месеца. Въпреки това, аз се включвам към позицията на madgooglebot. Разбирам ви, господа афилиейти, докарали сте и трафик, и клиенти, но това не е предпоставка да се пенсионирате на гърба на ефбет. На някого от вас плащат ли му, защото преди 5 години си е свършил работа добре? Замислете се. Може да плюем по тях, може да ги псуваме, ама си търсим вината някъде другаде винаги - грешен манталитет. Бизнесът е развитие, или растеш и се конкурираш, или отпадаш.Колеги останаха афилиейти на ефбет. Как? Вършат си работа, споделят ми, че комуникацията върви с партньорите, плащанията са точни, какъвто опит имам и аз.
От доста време чета темата, защото и мой профил бе закрит преди 2 месеца. Въпреки това, аз се включвам към позицията на madgooglebot. Разбирам ви, господа афилиейти, докарали сте и трафик, и клиенти, но това не е предпоставка да се пенсионирате на гърба на ефбет. На някого от вас плащат ли му, защото преди 5 години си е свършил работа добре? Замислете се. Може да плюем по тях, може да ги псуваме, ама си търсим вината някъде другаде винаги - грешен манталитет. Бизнесът е развитие, или растеш и се конкурираш, или отпадаш.Колеги останаха афилиейти на ефбет. Как? Вършат си работа, споделят ми, че комуникацията върви с партньорите, плащанията са точни, какъвто опит имам и аз.
Е сподели повече какво се случва в централата, издай малко вътрешна информация? Защо да не залагат хората, то като сайт за залози не виждам да е зле, просто лош мениджмънт откъм партньори. Ще е интересно да споделиш ..Страшни мизерници са Efbet.
Преди работих в централата им.
Чудя се как има хора които залагат при тях.
Страшни манипулации.
За нищо не стават.
Не мисля че ще се радват още дълго време.
Да, това,че имат някакви проблеми с афилиейтите / партньорите, по никакъв начин не влияе на играчите, които са си просто обикновени потребители. За тях ако спре да им пука, може да затварят.Е сподели повече какво се случва в централата, издай малко вътрешна информация? Защо да не залагат хората, то като сайт за залози не виждам да е зле, просто лош мениджмънт откъм партньори. Ще е интересно да споделиш ..
Като начало вече са ги сменили. Сега други лапат техния трафик. Но както си го направиш.Сега е много важно какво ще предприемат всички, които са изключени от програмата според мен, защото това ще даде смелост и на другите БГ букита да тръгнат в тази посока.
Чак като те изключиха се сети да пишеш, и да се чудиш какво ще предприемат всички?!? Защо чак сега?? Я виж темата от кога е? Очакваше да минеш между капките нали но няма прошка от бг мениджмънта, лошото е че и другите ще последват техния пример, те вече го следват, по умерено, но към същата заветна цел да ни затрият!Здравейте. Мен също ще ме изключат от платформата този месец след като всеки месец им генерираме близо милион импресии. Може би бяхме и един от първите афилейти в БГ. Само ще кажа, че тази компания е пример, защо в България винаги чуждите брандове ще са в пъти по-успешни. Големите чужди имена продължават да плащат на хората, дори да са изключени от афилейт платформата, докато красавци споменати по-горе, се изнизват типично по български. Сега е много важно какво ще предприемат всички, които са изключени от програмата според мен, защото това ще даде смелост и на другите БГ букита да тръгнат в тази посока.
Ако има масова антиреклама за каквато се пише тук, то със сигурност ще дръпнат ръчната и няма да ги последват. Всичко си зависи от нас.