колега, 500-1000 ти е оборота или чистата печалба?Не съм съгласен с колегите че единственото решение е наливането на адски много пари... за да изкарва нещо. Да ако искаш да правиш по 10-20 хиляди на месец може би това е варианта. На мен лично моят сайт ми докарва доволно за мен от 500-1000 лв. месечно при инвестирането на жълти стотинки в него.
колега, 500-1000 ти е оборота или чистата печалба?
от 500 до 1000 това са 100% разлика, ако ти е оборота е доста слабо, ако ти е печалбата значи правиш по около 4-5к на месец което абсолютно не вярвам да го правиш само от трафик. не знам сео-то дето си го правиш и въвеждане на продукти дали си го пишеш като разход, защото дали сам ще си го правиш или някой ще ти го прави си е разход.
В крайна сметка, при вас всичко опира до трафик, най - вече от гугъл, а във вашата нисша това значи много пари, дали за сео, дали за адуърдс все едно и все е скъпо.
Докато си с този домейн не очаквай чудеса,ама като гледам си корава кратуна
Тези посещения, които си пуснала откъде идвата ? Търсачки, социални мрежи, директни ?
Като човек наясно с цените на едро за домашните потреби ми се струва доста скъпо. Примерно - http://www.mondeshkakeepsakes.com/bg/products/category82/product603.html
Надценката ти е 600%
Това за последния месец ли е ? Колко продажби имаш от тези посещения ?1. google / organic 335
2. (direct) / (none) 129
3. predpriemach.com / referral 55
4. google.bg / referral 47
5. facebook.com / referral 23