Не знам от къде се навъдиха толкова гурута тук че преценят тотално непознати ниши че нямат нужда от SEО и така нататък... Моят съвет е заложи на SEО и не слушай този който ти казва за тая ниша то няма нужда. Защото същите тези хора като им допре до главата приятел с имен ден на който са подарили каквото им е родила главата до тук и пишат в google "Подарък за имен ден" или пък не всеки има до дома си или офиса студио където гравират подаръци и сяда и пише "Гравирани подаръци" И ето от там ако инвестираш малко време в началото после ще правиш едни прилични продажби години напред. Защото за социалните мрежи не споря те са много важни. От тях се генерира супер много трафик /и страшно по-малък процент продажби/ Но при тях като ги оставиш за 2 месеца и си до никъде. Докато SEO дори когато времето ти замине по други проекти както е при мен сайта ти ще продължи да генерира продажби.
Поемай това което ти се пише че е добре да направиш и много внимавай с това "Не го прави няма смисъл" винаги има смисъл.
Спам обява да считам ли, че е обяви по безплатни сайтове.
Предлагам наистина Крумов да пусне една тема в "Успей с нас" за цаката с сайтовете за обяви... Явно ние нещо пропускаме. Очевидно му дреме на... за линка там.
Освен това за мен продаването през продавалник /понеже аз за такива сайтове си мисля както описваш/ е несериозно там си пускам някоя глупост която намеря вкъщи и не ми трябва. Но да се правя на големия online бизнесмен като продавам там продуктите си...
Иначе да там се продава и то яко... намерих едно handsfree от Виваком аванта пуснах го и за 2 часа го продадох... но не ми достави удоволствието което ми доставя другия тип Просто се оттървах и имах 15 лв. за кафе ;д
Предлагам наистина Крумов да пусне една тема в "Успей с нас" за цаката с сайтовете за обяви... Явно ние нещо пропускаме. Очевидно му дреме на... за линка там.
Освен това за мен продаването през продавалник /понеже аз за такива сайтове си мисля както описваш/ е несериозно там си пускам някоя глупост която намеря вкъщи и не ми трябва. Но да се правя на големия online бизнесмен като продавам там продуктите си...
Иначе да там се продава и то яко... намерих едно handsfree от Виваком аванта пуснах го и за 2 часа го продадох... но не ми достави удоволствието което ми доставя другия тип Просто се оттървах и имах 15 лв. за кафе ;д
[/QUOTE]ботове -
спам обяви - ???????????????
Имам едно предложение може да направите категория или нова тема с обяснение на термините кое какво означава за такива новодошли и не знаещи, като мен.
онпейдж конфигурация -
линк билдинг -
и т.н.
Извинявам се ако го има но тези дни съм само с Вас. Малко рових в сайта.
Ето защо например гугъл е много мощен и полезен инструмент.Мисля, че тя има право. Тя и аз не сме първите - няма да сме и последните, които ще искат такава тема, нещо като речник, на специфичните /терминологичи думи, употребяващи се в сайта. Може би това трябва да направят админите.
Тези термини ги има на много места във форума и всеки който има желание да ги научи може да го направи. Покрай тях ще научи и много други нови неща.
И да се направи такава тема който няма желание да търси пак няма да я намери.