От: Забранено, но не за всички спрян достъпът до най-популярните онлайн букмейкъри
http://www.italiabet365.com/ В Италия отдавна излизат под различни домейни
като го надушат нов :beer:
П.С.
Разпространете линка
Ето още един вариант
http://www.allsport365.com/bg/
Това да не са линкове тип "старата" и "новата" замунда? :lol: да ти вземат паролата само
Какво няма да вадя хранилката бе, хора?! Че аз единствените пари дето съм ги изкарал от нета са от хазарт!! Аз друга ниша
нямам!!! От днес нататък ще я мисля вече, накъде ще хващам. И , да , прави сте, че ГЕРБ предложи закона. Но ГЕРБ не успяха да го вкарат, понеже, ако някой се сеща, още от първи ЮЛИ миналата година трябваше да се спре достъпа до тия сайтове, а афилейтите да спрат дейност. Нищо такова не се случи. Сега няма да се учудя, ако започнат да издирват афилейтите. Защото има хора, дето правят много пари. Който е почнал първи, прави мнооооого пари.
Иначе не съм съгласен с Манта-та - ми дай да накараме Мерцедес и БМВ да направят тука фабрики, че да плащат данъци. Абсурдно е да караш чужда фирма да ти сипва пари. Особено ако знаем, че парите отиват у батко и братко, а не където трябва.
Дано бързо да оправят нещата, понеже губим пари в момента, а повечето хора със сигурност са полудяли, че не могат да си влязат в сметките и да си
изтеглят депозираните или спечелените ПАРИ!!!!!!
Не стига фактът, че долните курви ни дават по 300 лева заплати, ами сега ще ни казват и къде да ги харчим, така ли? Айде, майка ви тъпа да еба, махайте Карфур и Била, защото ми пречат, защото са чужди държави и защото точат ДДС-та, водят двойно счетоводство, укриват данъци и експлоатират работниците си. Айде, давайте! Действайте! Курви бесепарски и депесарски... Бял ден да не видят, дано! Да еба мизерниците, да еба... Вместо да подкрепят свободните професии, курвите само гледат как да те изцедят! Пу! Обрязани комунистически фъшкии!! И пак на ПЕЕВ да му еба майката дебела!! Още не си е подал оставката курвата нещастна. ЗАЩО?!
Утре на протест с плакат "Не стига, че ми давате 300 лева заплата, а и ми казвате къде ми е позволено да ги харча"!!! Аман от тъпи комунистически курви!! Бой и ебън!