Заради БСП, Русия забрани вноса от България

От: От: Заради БСП, Русия забрани вноса от България

Не, да съм първи левел съпорт . А ти си първи овчар на село :D

Кой ше ти повярва, бе смешник
Ти киснеш нонстоп в политическите раздели на предприемач и пишеш глупости
Ае бегай и за политически агитатор не ставаш, капут

Кой ше ти повярва, бе смешник
Ти киснеш нонстоп в политическите раздели на предприемач и пишеш глупости
Ае бегай и за политически агитатор не ставаш, капут
Лош Материал , ако щеш вярвай.

Capture.JPG

От: Заради БСП, Русия забрани вноса от България

Никога не ми е хрумвало да използвам местоположението си или позицията си като аргумент в някакъв спор. Баси, звучи наистина странно...:shock:

Кво доказваш само не ми е ясно
Пасеш козите на някой ирландски байр ли? аве смешко
Хахаххаха и в Дубай ли съм пасял овце? И в Германия ? И в Швейцария ? И Швеция? И Испания? И Финландия? И Дания? И Полша? И в Холандия ?
Балък заблуден...

Хахаххаха и в Дубай ли съм пасял овце? И в Германия ? И в Швейцария ? И Швеция? И Испания? И Финландия? И Дания? И Полша? И в Холандия ?
Балък заблуден...
Голям тиквеник, хвалиш ли се като Боко, щото и той много е летял и е шампион във всички олимпийски дисциплини

BurnX, не ти прави чест да си най-ниско стъпало, да взимаш горе-долу колкото продавач в мол или колкото помощите на безработна самотна майка. Ти като 1st Level Support какво правиш? Говориш с разгневени клиенти и ходиш да им рестартираш сървърите (ако въобще имаш достъп до сървъри) ? Кажи коя е фирмата или търговската марка, да разгледаме малко какво предлагате, може да обменим опит.

Какво си правил в толкова страни?
Работил съм като ИТ за големи световни компании. Нещо което тукашните дебили с които споря не могат да преглътнат и ще се удавят в злоба.
Сега съм в Ирландия , прибирам се на 16 ти, А в края на месеца най-вероятно летя за Хелзинки по същия проект.

BurnX, не ти прави чест да си най-ниско стъпало, да взимаш горе-долу колкото продавач в мол или колкото помощите на безработна самотна майка. Ти като 1st Level Support какво правиш? Говориш с разгневени клиенти и ходиш да им рестартираш сървърите (ако въобще имаш достъп до сървъри) ? Кажи коя е фирмата или търговската марка, да разгледаме малко какво предлагате, може да обменим опит.

Дел, Майкрософт, Нокиа - това са част от фирмите за които съм работил. Те сключват договори с фирми и аутсорсват самия процес към 3ти фирми. Там се появявам аз. Обикновенно проектите са ъпгрейд към Вин7 от ХП като следваш документацията към проекта и работиш с ремоут тим , с който оправяте проблемите. Field tech Ми е точната специалност. Това за продавачка в мол не мога да го схвана , при положение , че съм изкарвал сума 5к за месец.

Дел, Майкрософт, Нокиа - това са част от фирмите за които съм работил. Те сключват договори с фирми и аутсорсват самия процес към 3ти фирми. Там се появявам аз. Обикновенно проектите са ъпгрейд към Вин7 от ХП като следваш документацията към проекта и работиш с ремоут тим , с който оправяте проблемите. Field tech Ми е точната специалност. Това за продавачка в мол не мога да го схвана , при положение , че съм изкарвал сума 5к за месец.
Абе спри да се фалиш за работи, дето половината от форума могат да свършат, смешен си

Цефалоглавия се сбра в люта битка с друга звезда на хоризонта (изкарвала 5к като IT). Тук дори е по-забавно, отколкото в украинската тема... (що нема смайли във вид на пуканки?)

Тези 5к на месец кой ден от седмицата ги сънува? Няма такъв 1ст левел тех, който ги изкарва. Всъщност, 5к какво? Рубли може да си изкарвал, но евро - не на мен тези :) Аз съм engineer в UK и такива пари ти казвам в сектора 1-ви левел тех - НЯМА.

Цефалоглавия се сбра в люта битка с друга звезда на хоризонта (изкарвала 5к като IT). Тук дори е по-забавно, отколкото в украинската тема... (що нема смайли във вид на пуканки?)

Ей смешник да не ти бръкнох в г.за и сега ме гониш по всички теми пак да те почеша???

Тези 5к на месец кой ден от седмицата ги сънува? Няма такъв 1ст левел тех, който ги изкарва. Всъщност, 5к какво? Рубли може да си изкарвал, но евро - не на мен тези :) Аз съм engineer в UK и такива пари ти казвам в сектора 1-ви левел тех - НЯМА.
Има и даже са малко. На един проект в Женава (поглъщането на Нокиа от Майкрософт, се запознах с техник който взима 100 евро на час) Знанията му бяха никакви.
а 5к - лева !

Ей смешник да не ти бръкнох в г.за и сега ме гониш по всички теми пак да те почеша???
oops, рекламна пауза, трия, че под мен се включват :)

Смешник оцапан в гащите , кажи ти колко пари изкарваш и какво работиш . Много си оборотен да плюеш а си една дребна злобна мишка.

BTW, и един сериозен въпрос като от англичанин към емигранти.

Абе вие сериозно ли бачкате за 5k на месец, ако сте IT?

Не че не вярвам (всяка жаба си знае гьола), но по англосаксонската система това са по-малко от 60к годишно. Те и пакистанците вече не клякат на толкова.

Има и даже са малко. На един проект в Женава (поглъщането на Нокиа от Майкрософт, се запознах с техник който взима 100 евро на час) Знанията му бяха никакви.
а 5к - лева !

Говори ги на друг човече, Казах ти вече, че съм в тази среда в UK и заплатите там са далече от цифрите които ги бълнуваш в момента. Колкото за тези 100 евро - фирмата, в която работи може би взима 100 евро на час на техните клиенти, но техник (особено пък емигрант) едва ли взима повече от 20. Защо избягваш въпроса ми за коя фирма работиш? Пиши на личен.

BTW, и един сериозен въпрос като от англичанин към емигранти.

Абе вие сериозно ли бачкате за 5k на месец, ако сте IT?

Не че не вярвам (всяка жаба си знае гьола), но по англосаксонската система това са по-малко от 60к годишно. Те и пакистанците вече не клякат на толкова.
Това е че аз не живея там. Работя и ми плащат хотелите. После се връщам и си харча парите в БГ , когато няма проекти. Естествено , че ако живееш в чужбина парите са малко.

Горе