Заради БСП, Русия забрани вноса от България

От: От: Заради БСП, Русия забрани вноса от България

Смешник оцапан в гащите , кажи ти колко пари изкарваш и какво работиш . Много си оборотен да плюеш а си една дребна злобна мишка.
За себе си работя, но няма да изпадам на твойто ниво и да се хваля, защото всеки може да успее, ако е кадърен, но спора ни е за друго

От: Заради БСП, Русия забрани вноса от България

Говори ги на друг човече, Казах ти вече, че съм в тази среда в UK и заплатите там са далече от цифрите които ги бълнуваш в момента. Колкото за тези 100 евро - фирмата, в която работи може би взима 100 евро на час на техните клиенти, но техник (особено пък емигрант) едва ли взима повече от 20. Защо избягваш въпроса ми за коя фирма работиш? Пиши на личен.
Казвам ти цифрите така както са. И пак ти казвам - тези пари са малко за чужбина. Точно за това наемат нас , а не локални хора или директно Дел да си пратят техни техници. Защото ние излизаме по евтино. Ето ти фирмата -https://www.wwts.com/

BTW, и един сериозен въпрос като от англичанин към емигранти.

Абе вие сериозно ли бачкате за 5k на месец, ако сте IT?

Не че не вярвам (всяка жаба си знае гьола), но по англосаксонската система това са по-малко от 60к годишно. Те и пакистанците вече не клякат на толкова.

Айде този и той. Средната заплата в UK за 1ст левел техник е ДО 30к паунда на година, при това ако си разбираш от работата - иначе 1во ниво техници взимат по 1200-1300 лири (което е около 1800-2000 преди данъците) . Какви 60к ми говориш не знам... И ти ли сега ще ми развиваш теории как там взимат по 150 хилки само за да ти инсталират сървъра...

За себе си работя, но няма да изпадам на твойто ниво и да се хваля, защото всеки може да успее, ако е кадърен, но спора ни е за друго

Спора е , че ти си НЕкадърен и доста Злобен . Кажи колко изкарваш от работа за себе си - няма да ти искам снимки от банковата сметка.

Това е че аз не живея там. Работя и ми плащат хотелите. После се връщам и си харча парите в БГ , когато няма проекти. Естествено , че ако живееш в чужбина парите са малко.

За България тези пари са дори много добре, не се чудя за това. Дори и къща ще си построиш след година-две. Но не мога да разбера как работите за 5k месечно в самата Великобритания (ако не е дистанционно), нямате ли поне малко себеуважение?

Айде този и той. Средната заплата в UK за 1ст левел техник е ДО 30к паунда на година, при това ако си разбираш от работата - иначе 1во ниво техници взимат по 1200-1300 лири (което е около 1800-2000 преди данъците) . Какви 60к ми говориш не знам... И ти ли сега ще ми развиваш теории как там взимат по 150 хилки само за да ти инсталират сървъра...
Ти чуваш ли се какви ги говориш ? Как ИТ ще взима 30 к , като стартовата заплата в Теско , да редиш стоките в магазина е 27к ..... Къде в ЮК работиш ?

За България тези пари са дори много добре, не се чудя за това. Дори и къща ще си построиш след година-две. Но не мога да разбера как работите за 5k месечно в самата Великобритания (ако не е дистанционно), нямате ли поне малко себеуважение?
Бил съм в много страни. Бил съм и в няколко града в ЮК. Страна като страна. Върша си работата и си тръгвам.

В смисъл, знаеш Microsoft Office? Съгласен съм, че не заслужаваш повече, те и съвременните секретарки се оправят с него.

Заядох се за разнообразие. Но ако сериозно, огледайте се сред купищата работа. Индийските програмисти започнаха да се завръщат в Индия (от USA и UK). Има си причина.

Абе какво ли се занимавам, като взимат по 5к паунда в Англия що дирите тука? За 5 години ще сте изкарали (5000 х 60 = 300к )? Що дирите тука за по 1000лв ? Ма иначе много четете по форумите магиите, ама като идете там и друго се вижда. А този BurnX като каза само, че е аутсорснат и ми стана ясно, че повече от 1500лв чисто НЕ взема в БГ. И тези снимки дето ги показва тука всеки може да ги изнамери от интернет в някой форум.

strana, а ти кой си, с какво се бориш? Я да те чуем тебе какво работиш и къде? И сега като завалят едни теории как си в БГ, собственик си на блог и 5 фейсбук страници и изкарваш по 20 евро на ден... направо ме кефите...

Я покажете една компания в интернет за 1-во ниво техник колко заплата дава. Ама да е изписано на сайта да ви видим... То така всеки може да вика и 20к на месец вземате знам ва аз вас... Смешни сте...

strana, а ти кой си, с какво се бориш? Я да те чуем тебе какво работиш и къде? И сега като завалят едни теории как си в БГ, собственик си на блог и 5 фейсбук страници и изкарваш по 20 евро на ден... направо ме кефите...

Аз съм пенсионер. Гражданин на Руската Федерация и на Обединеното Кралство. Не съм програмист (макар че имам фирма в Нова Зеландия с подобна цел). В България съм в момента, защото си падам по природата, по кухнята и по българките. Но си признавам, че при последното ми посещение на български стриптийзбар преди два дни предпочетох да си изкарам с персийка (иранка) и циганка.

Абе какво ли се занимавам, като взимат по 5к паунда в Англия що дирите тука? За 5 години ще сте изкарали (5000 х 60 = 300к )? Що дирите тука за по 1000лв ? Ма иначе много четете по форумите магиите, ама като идете там и друго се вижда. А този BurnX като каза само, че е аутсорснат и ми стана ясно, че повече от 1500лв чисто НЕ взема в БГ. И тези снимки дето ги показва тука всеки може да ги изнамери от интернет в някой форум.

Я покажете една компания в интернет за 1-во ниво техник колко заплата дава. Ама да е изписано на сайта да ви видим... То така всеки може да вика и 20к на месец вземате знам ва аз вас... Смешни сте...
Не четеш а се заяждаш , дадох ти и фирмата и ти казах че е 5к ЛЕВА! И какво точно не ти харесва на оутсорсването , като всички компании го правят ?

Добре де, доказателство някъде имаш ли (говоря за сайта на фирмата не да ми сканираш фишове сега), че взимаш 2000 паунда? Щото сега аз веднага ще те опонирам и ще ти кажа, че взимам 50к на месец. Ама разбира се няма да ми повярваш, както и аз не ти вярвам, че си аутсорснат в БГ и взимаш по 5к заплата. Защо ли такива фирми не слагат заплати на сайтовете си? Защото за БГ офисите взимат по 1500лв, за ЮК взимат по 2к паунда, в Ирландия взимат 2к евро... И нещо ме навява на мисълта, че си от БГ екипа... Защото аз мога веднага да ти докажа колко взимам, защото нашата фирма е от онези фирми, които нямат нужда от реклама и ежедневно получаваме по няколко сивита за работа. Имам и наблюдение върху другите фирми в бранша, не съм от вчера в тази сфера. И малко контра - защо фирма с 3000 ИТ специалиста по цял свят използва тази бъгава джумла?
От 3000 толкоз 3-4ма не разбират ли от web да направите нещо собствено :) Опа, забравих, вие мигрирате от XP към Win7 :)

Спора е , че ти си НЕкадърен и доста Злобен . Кажи колко изкарваш от работа за себе си - няма да ти искам снимки от банковата сметка.
Аве тръцуняк, ти знаеш ли въобще какво е работа ве примат, нареди се там за бананче да ти дадат

Добре де, доказателство някъде имаш ли (говоря за сайта на фирмата не да ми сканираш фишове сега), че взимаш 2000 паунда? Щото сега аз веднага ще те опонирам и ще ти кажа, че взимам 50к на месец. Ама разбира се няма да ми повярваш, както и аз не ти вярвам, че си аутсорснат в БГ и взимаш по 5к заплата. Защо ли такива фирми не слагат заплати на сайтовете си? Защото за БГ офисите взимат по 1500лв, за ЮК взимат по 2к паунда, в Ирландия взимат 2к евро... И нещо ме навява на мисълта, че си от БГ екипа... Защото аз мога веднага да ти докажа колко взимам, защото нашата фирма е от онези фирми, които нямат нужда от реклама и ежедневно получаваме по няколко сивита за работа. Имам и наблюдение върху другите фирми в бранша, не съм от вчера в тази сфера. И малко контра - защо фирма с 3000 ИТ специалиста по цял свят използва тази бъгава джумла?
От 3000 толкоз 3-4ма не разбират ли от web да направите нещо собствено :) Опа, забравих, вие мигрирате от XP към Win7 :)

Това към мен ли е или къмто 5-те к?

Ако е към мен, ще ти дръпна подробно обяснение за джумлата - слабост ми е.

Ако не е към мен - ще завърша кратко. Освен програмиране има понятия като ефективност. Много новинарски сайтове се правят без програмисти, ако са удобни за екипа (новинарите). В същото време хора, които не разбират от програмиране, имат много големи проблеми с WP, ако сайтът им дръпне напред като трафик и функционалност.

Не сме дизайнери , а техници.

Capture.JPG

Ако щеш вярвай. Моя тим поема проектите от цяла Европа. Примерно в щатите си имат други хора.

Не сме дизайнери , а техници.

Виж файлът 10617

Ако щеш вярвай. Моя тим поема проектите от цяла Европа. Примерно в щатите си имат други хора.

Абе ти голям цървул ще излезеш :) какви са тези жипези дето мога ти го скалъпя за 20 секунди с гипма- ако искаш да ти добавя една 3-ка отпред да се чувстваш по-ларш, а? Покажи ми на сайта заплата, тез жипези в тоз сайт си ги дръж за себе си хаха

Абе ти голям цървул ще излезеш :) какви са тези жипези дето мога ти го скалъпя за 20 секунди с гипма- ако искаш да ти добавя една 3-ка отпред да се чувстваш по-ларш, а? Покажи ми на сайта заплата, тез жипези в тоз сайт си ги дръж за себе си хаха
В кой фирмен сайт слагат заплати защо се излагаш ? Това съм ти го снимал от онлайн банкирането си. Както казах ако щеш вярвай. От това какво си мислиш ти - нито ще спечеля нещо нито ще изгубя. Ако искаш си мисли че взимам 1000 лева . Все тая...

Значи пич, в нашата фирма са сложили заплата - защото реално толкова си вземаш и идват много молби, вероятно и има защо. Във вашата ми е ясно защо няма обявени заплати. Защото като те видят българин и ти дават 1500лв в добрия случай. Имам познати в HP, Microsoft Bulgaria и други такива аутсорснати - заплата - 2000лв бруто - като махнеш данъците - под 1500. Не ми говори сега, че вземаш повече... Явно вашата фирма е доста калпава щом не слагат цена на труда... Поне ориентировъчна да слжат. Ама нанай си. Знаят си се какви са смешни и за да не станат по-смешни... И какви са тез 3000 служителя, те минаха Делл и HP ве... :)

Значи пич, в нашата фирма са сложили заплата - защото реално толкова си вземаш и идват много молби, вероятно и има защо. Във вашата ми е ясно защо няма обявени заплати. Защото като те видят българин и ти дават 1500лв в добрия случай. Имам познати в HP, Microsoft Bulgaria и други такива аутсорснати - заплата - 2000лв бруто - като махнеш данъците - под 1500. Не ми говори сега, че вземаш повече... Явно вашата фирма е доста калпава щом не слагат цена на труда... Поне ориентировъчна да слжат. Ама нанай си. Знаят си се какви са смешни и за да не станат по-смешни... И какви са тез 3000 служителя, те минаха Делл и HP ве... :)
Не работя в България. Фирмата няма офис в България. Как може да сравняваш локални офиси на големи фирми в България ? Естествено че всяка фирма определя заплатите по средната за страната. Но аз работя в Европа- там е разликата. Дай си сайта на фирмата ?

не искам. но ти го казвам, че фирмата има заплати обявени на сайта -26к паунда и отделно бонуси, здравни, транспорт, и т.н. и т.н.

Горе