Заради БСП, Русия забрани вноса от България

От: Заради БСП, Русия забрани вноса от България

Видя ли се какъв си специалист. Изобщо не ме е срам, щом съм оставил тази информация. Който може - ще я намери, който не може - ще фотошопва едни жипези и ще се хвали, че взема едни пари, а всъщност другите ще знаят какъв "умник" е. Познай ти от кои си. Намери къде работя и оттеглям всичко което съм казал. Обаче явно да си техник не е твоята професия и дори не мога да повярвам, че се занимаваш с такива работи.
хахахахаахаха . Некадърник си - затова заплатата ти е малка. Кой те излъга че 5к са много пари бе мизерник ? Има хора дето и повече изкарват. Ама ти не си от тях - няма и да бъдеш. Фотошоп нямам на компа , снимах ти директно от банковата си сметка.

хахахахаахаха . Некадърник си - затова заплатата ти е малка. Кой те излъга че 5к са много пари бе мизерник ? Има хора дето и повече изкарват. Ама ти не си от тях - няма и да бъдеш. Фотошоп нямам на компа , снимах ти директно от банковата си сметка.

Еми сам поне се виждаш колко си тъп. Нямам какво повече да добавя. Тези 5000лв за една година ли са?

Тук колегите могат спокойно да намерят къде работя, но за теб е нещо извънземно. Сигурно нямаш и най-бегла представа за какво говоря.

Едит: Ами след като ти си кадърния намериш ли фирмата - ще намериш и заплатата и ще видиш колко реално взимам. Не като теб 5000 за година.

Точно месец :D

До тук разбрахме, че си тъп. Освен пейнт какво друго можеш да правиш? Очевидно си успял да си пуснеш компютъра и браузъра... Явно и интернет имаш... но за повече явно не те бива.

Що го обиждаш, той е ирландско гуру и пасе кози за едно малко уиски

Що го обиждаш, той е ирландско гуру и пасе кози за едно малко уиски

Обяснявам му, че ако има малко знания в областта ще може да намери в коя фирма работя и че информацията е в профила ми, а той все повтаря колко много бил вземал, че не съм можел да му се меря... А единственото, което видяхме до сега е една малка картинка с цифрата 5000.00 на нея, която за 2 мин с ГИМП я направих на 50000.00, показа един сайт на фирма с 3000 ИТ служителя, която има сайт на жумла (?!) а обяснението беше, че са техници и не можели да правят сайтове... хахаха. Пълен цирк.

Обяснявам му, че ако има малко знания в областта ще може да намери в коя фирма работя и че информацията е в профила ми, а той все повтаря колко много бил вземал, че не съм можел да му се меря... А единственото, което видяхме до сега е една малка картинка с цифрата 5000.00 на нея, която за 2 мин с ГИМП я направих на 50000.00, показа един сайт на фирма с 3000 ИТ служителя, която има сайт на жумла (?!) а обяснението беше, че са техници и не можели да правят сайтове... хахаха. Пълен цирк.
[video=youtube;1J4IrbhGw4k]https://www.youtube.com/watch?v=1J4IrbhGw4k&feature=youtu.be[/video]
Умри от яд Гнидо. Ако ти покажа колко съм в края на годината удар ще получиш! Специално за теб ей сега го заснех , щото дразниш с тъпотата си.

Ей глупак, спри да се правиш на важен, че щи покажа колко си дребен
То бива простотия, ама си много прост и ще се нахендриш

Ей глупак, спри да се правиш на важен, че щи покажа колко си дребен
То бива простотия, ама си много прост и ще се нахендриш

Простия си ти и жалкия. Покажи ти колко изкарваш като ми се подиграваш че съм ИТ ? Ама няма да го направиш щото и ти другата мишка можете само да плюете. Когато трябва да покажете вие какво сте постигнали мълчите като овце.

Ма аз на тебе нищо няма да ти показвам, щото си простак
Толкоз си прост че не знаеш къде си се нахендрил
Тъпанар

Ма аз на тебе нищо няма да ти показвам, щото си простак
Толкоз си прост че не знаеш къде си се нахендрил
Тъпанар
Кръгла 0 си. А другия робот избяга. Голямо ИТ ама с малка заплата ....

От: От: Заради БСП, Русия забрани вноса от България

Цефалоглавия се сбра в люта битка с друга звезда на хоризонта (изкарвала 5к като IT). Тук дори е по-забавно, отколкото в украинската тема... (що нема смайли във вид на пуканки?)

в украинската тема май си пишеш сам
вземи направи един сайт и всички тези лъжи ги пиши там..ще има идиоти които да четат :)
смешно е да копираш от руските медии и да се биеш в гърдите, че казваш само истината...(почти) всички руски медии са под влиянието на президента

Абе тъпак, това дето си ми го показал нищо не означава, ей сега мога да ти скалъпя едно видео от банкирането ми и да видиш как ще имам в него по 50к месечно и пак нищо не доказва това. Пък може това да ти е единствен превод на 12 месеца щот са ти забавили заплатата къвто си тъп. А и не виждам още да си разгадал къде работя. Ама с твоя капацитет едва ли ще успееш да го направиш.

И голямо хвалене се хвалиш с един едиствен превод в далечната 2013 година, и то кой знае за какво е бил, може баба ти от долни богоров да е продала пристройката до съборетината в която живее (а.к.а. обора) и да ти е пратила пари. Ако беше въобще някакво ИТ до сега 10 пъти да си разбрал къде работя.

А може и да си се загробил с някоя кредитна институция.

Не мога да разбера за какво спорите?
какво значение има кой къде работи? защо въобще ви интересува

темата е друга - БСП не са про-руска партия както се пишат, но така им е удобно (и за много други неща - примерно, че са социалисти и т.н. пък плоския данък не го отмениха?)

Ами аз пратих хората дето харесват Тиквата на село да пасат овце, както той ги прати и те почнаха да се заяждат, че вземали много и че съм бил мишка, а му викам след като си ИТ намери къде работя, информацията съм я дал, а той почна с обидите и ми праща някакви жипези с цифрата 5000, а иначе знания нулеви. Сега прати и клип дето се вижда един единствен превод в 2013, но не се вижда от кого е и може да е теглил кредит миналата година, защото превода е само един :) Whatever, ако беше някакво ИТ да е разбрал къде работя, ама уви - можем само да показваме как сме теглили кредит.

Ами аз пратих хората дето харесват Тиквата на село да пасат овце

Не може да пращаш никой никъде :) Това е все едно да кажа - след като съсела е гей, всички които подкрепят БСП са такива :lol:

Не може да пращаш никой никъде :) Това е все едно да кажа - след като съсела е гей, всички които подкрепят БСП са такива :lol:

Е ти сам си отговори на въпроса - след като харесваш гей какъв те прави това ? :)

Ами аз пратих хората дето харесват Тиквата на село да пасат овце, както той ги прати и те почнаха да се заяждат, че вземали много и че съм бил мишка, а му викам след като си ИТ намери къде работя, информацията съм я дал, а той почна с обидите и ми праща някакви жипези с цифрата 5000, а иначе знания нулеви. Сега прати и клип дето се вижда един единствен превод в 2013, но не се вижда от кого е и може да е теглил кредит миналата година, защото превода е само един :) Whatever, ако беше някакво ИТ да е разбрал къде работя, ама уви - можем само да показваме как сме теглили кредит.
Първо каза че картинката е фалшива с 5к . Сега като видя клипа друга песен почна да пееш - сега ми било единствено плащане за годината, кредит било...
Жалък трол . Хайде да направим следното - направи клип с заплатите си за една година и като го постнеш тук аз ще направя същото . Много говориш но такива като теб се познават отдалеч - пълни неудачници в живота. Затова и завиждаш и ще умреш от злоба. Хайде покажи твоите плащания и аз ще направя клип със всички мои - така ще защиш думите си. Ако не - признаваш каква плюнка си и не можеш да си докажеш думите.

Виж кво ся пич - първо тези работи дето ми ги показваш, мога да ги скалъпя за 1 час със тройно по-големи цифри и пак нищо няма да докажеш, обаче знания и за 5 пари не показваш. Как да ти повярва човек, че взимаш пари каквито и да било, като знания никакви нямаш. Тези 5000 нищо не доказват ти казах, нямам нужда да показвам каквото и да било, защото аз съм в UK и там нещата са много по-различни от тези в България - нямам нужда от кредити за да си купя кола, защото има едно нещо, което се казва кредитна карта, от която мога да си тегля колкото пожелая (в рамките на лимита ми - 50000лв) при това ми се отпускат парите безлихвено. Да не говорим, че нямам никакви такси при теглене, плащане и много други неща, които жалкия ти мозък не може да проумее. Пак ти казвам - клипове, снимки не ми ги показвай - тук във форума има много хора, които получават такива заплати, но не са тръгнали да се хвалят колко взимат, но по знанията се познават. Докато при теб всяка втора дума ти е "аз колко взимам, аз колко взимам" - ми взимай си! Колкото взимаш, толкова заслужаваш - най-искрено ти пожелавам да продължиш да взимаш толкова, колкото взимаш в момента. Обаче това което не видяхме, са знанията ти, което е в силно противоречие с останалите ти приказки. Доколкото виждам в темата все още не си открил къде работя, което ме навява на мисълта,че вероятно хвалбите ти нямат никаква почва.

Едит: казах ти, че фирмата в която работя можеш да я намериш, но само ако имаш необходимите знания за това, което ти не си показал. На сайта на фирмата има обявени заплати на служителите (не поименно разбира се, а ориентировъчни - 21-26к паунда/год без бонусите и социалните придобивки, които са за около 6-7к/год.)

Горе