ppyordanov
New Member
От: Защо не трябва да се плаща предварително или как и аз гризнах дървото!
Публичността понякога действа.
Публичността понякога действа.
Идеята тук беше да се покажат всички мръсни ризи на измамника, а не само конкретната.Съмнявам се да е за публичност. Българинът има навик често да плюе просто защото и другите го правят. Колко реално ощетени плюеха в темата??? Харконе, може и да ме кефиш с бруталните си изказвания (когато са на място), но мисля, че тук се поуля.
Съмнявам се да е за публичност. Българинът има навик често да плюе просто защото и другите го правят. Колко реално ощетени плюеха в темата??? Харконе, може и да ме кефиш с бруталните си изказвания (когато са на място), но мисля, че тук се поуля.
Аз като четох обвиненията и оправданията долавям просто недоуговорена част от сделката (единия иска 50 статии, като трябва да даде различни категории за статиите, но дава само 20, срещу което получава още 20 вероятно по-дълги статии без нови категории), която в последствие е съсипала самата сделка. И аз съм попадал в такова положение. В такива моменти страните по сделката просто трябва да се разберат за някакво справедливо приключване на сделката, така че и двете страни да са доволни. В случая, май, точно така се получи и не виждам защо се лее толкова флейм по темата.