Извинявай ама Атака никога нищо не биха направили за нас.. И колко пъти са тормозили хората не е истина.. Защо ще гласувам ли? Аз съм от Хасково, тук повечето се занимават със шиене и тук просто хората си бяха , имат си димитровградски пазар , продаваха си.. По време на тройната коалиция , пазара беше толкова спокоен и силен , че ако дойдете ще видите че всеки втори кара кола за над 30 бона.. фрабрики , цехове т.н. много работа, може би и за Diamond знаете те са много известни в цялата страна.. Е да ама не, от както Герб са на власт , пазара е толкова умрял , че имаше много хора които фалираха продадоха си масите и заминаха в други държави да си търсят работа... Аз ще кажа , че ако Атака са на власт , няма да е поразлично от Герб, защото Воленчо също ще краде много , момента използва циганите и турците за да изкара по голям процент от изборите, но си няма на представа с тези си изказвания , че помага повече на ДПС.. Също съм виждал Видео на което Волен и Доган седят един до друг и си приказват на някаква свадба.. За мен най-добре си е , БСП да дойдат на власт и да управляват заедно с ДПС, не виждам други варианти.
П.С. едно време се говореше , че този дето се отказа от ДПС , Касим Дал може да си направи някаква нова партия, то тогава бих гласувал за него..