nandibandi
Well-Known Member
Заповядай тогава:и двора ще е тип английска трева.
Цък на гледай в ютуб, щото кака Деси си е ограничила възпроизвеждането.
Заповядай тогава:и двора ще е тип английска трева.
Никаква връзка с обезпаразитяването нямат копането и обръщането.Ама тва с обезпаразитяването на почвата наш'те хора го отрекоха
Я, дай, че съм явно най-неграмотния градинар, Ever.Никаква връзка с обезпаразитяването нямат копането и обръщането.
Хич, не е по темата ама например ето ти за лозите Маане с мотикаЯ, дай, че съм явно най-неграмотния градинар, Ever.
п.с. след като въведохме еврото, дай да омажем докрай.
Естествено не съм и очаквал някакво осмисляне на поста. Просто тази новина за пореден път потвърждава "конспирацииката" за контрол. Ма къде ти някаква мисъл извън мантрите... Мъка, мъка...Колкото и да плачеш пари за референдуми няма.
Плача.... Тук
Няма смисъл...Ми обикновенно някой плаче да му дадат нещо. Ти за какво ревеш?
Ще се намерят, защото НС всъщност е гласувало да има. Тъпанарите не могат да осмислят един елементарен въпрос, ама държава тръгнаи да управляват.Колкото и да плачеш пари за референдуми няма.
Остана и конституционния съд да го отхвърли и до 1-2 години ще сме като нормалните държавиПравната комисия отхвърли референдума за еврото
Гуверньорът на Българската народна банка щрихира основните негативи за България от евентуалното провеждане на референдум за въвеждане на евротоwww.economic.bg
Виж файлът 29656
Сигурно ще го. Най-тъжното е, че определена група от хората тук и в БГ няма да го разберат. И ще има поне 2 години период на адаптация. Като всичко друго. Тези, които не успеят, кофти.Остана и конституционния съд да го отхвърли и до 1-2 години ще сме като нормалните държави
Относно периода на адаптация - необходимо е да има образователна кампания, за да се подготвят хората за това.Сигурно ще го. Най-тъжното е, че определена група от хората тук и в БГ няма да го разберат. И ще има поне 2 години период на адаптация. Като всичко друго. Тези, които не успеят, кофти.
ето това вече се казва фалшива новина и манипулация
Брат, моите уважения, но все пак говорим за еврото, заеби ги за момент останалите глупости, които и другите режими ги има - да елиминираш някой, защото е гей или да го вкараш в затвора или отровиш, защото е против лидера. Нали? Нека се съсредоточим върху еврото и лева за сега, Другото е ясно. Дъвчем го постоянно.ето това вече се казва фалшива новина и манипулация
Много ми е смешно като кажат "нормална европейска държава" , че в Европа кое е нормалното? Джендърството? Забраната за отглеждане на домашни животни ? ликвидиране на земеделието ?
Нито едното , нито другото , според мен.Предполагаемо ще минем 2 към 1, тоест 1 лев няма да е 1 евро, както би било супер, а ще си е както в момента - 1 евро - 2 лв.
За богатите няма разлика, но за бедните ще е може би последния пирон..дори и за тези, които бягат в чужбина като общи работници и т.н., за да вкарват милиарди тука като пращат на роднини, ще им се обезсмисли труда..