От: От: За или против напускането на България
Аз не мисля, че някой изпада в самосъжаление или чак толкова ти се оправдава точно пред/на теб.
А това как с празните си приказки ще провокираш някой да ти завижда, за да започне да "изкарва" колкото теб е толкова наивно, да не напиша тъпо.
Цялата тема въобще е за нещо друго, което ти още не можеш да схванеш.
Начинът ти на живот и това, че според твоите разбирания и усещания, тук в България се справяш добре и живееш добре, не означава че всички или повечето заминали не се чувстват по-добре от теб.
Прайш ли "сенс", или много държиш все пак да повярваме на това което пишеш, защото има вероятност около 1% една лъжа като я повториш 1000 пъти и се самоубедиш в нещо, накрая наистина поне ти да си повярваш, че е истина, но само толкова.
В/за самата тема не виждам с какво допринасяш, след като нямаш база за сравнение. Това означава, да си излизал навън, да не ти е харесало или да ти е попречило нещо да се справиш и да обясниш, че е по-комфортно да си кесиш тук. И аз не съм излизала, но не казвам за хората пробвали късмета си навън, че са идиоти, предатели или неудачници, щото разбираш ли не се занимавали с онлайн бизнес, ама от БГ.
Човекът по-горе съвсем простичко и откровено ти обясни какво работи, с какво се занимава, какво може и че очевидно не вижда светлина в българския тунел. Вероятно обмисля заминаване и определено аз съм на мнение, че е по-добре спестените 6К да ги вложи навън, дори и физически само да излезе от тук и да започне нещо, отколкото тук да пробва в онлайн търговии и друг вид печалбарски бизнеси.
Еми ти пишеш без да знаеш нищо, само предполагаш как е. Има много добра база за сравнение, в момента имам офлайн бизнес на запад и знам всичко точно как е, що е и какво е. Много ама много добре знам как е на запад, обикалял съм всички държави и съм изучавал условията на бизнес. На запад лесно се вадят сериозни пари от бизнес, докато не дойде счетоводителя и не ти каже колко процента е данъка. Затова казвам, по-лесно е онлайн в България, онлайн също може да вадиш сериозни пари и то даже по-лесно, защото разходите ти за старта ти са ниски.
И пак казвам, не препоръчвам на никой да пробва каквото и да е, просто им казвам, ако искат сериозни пари, могат и без да напускат България. Просто да почнат онлайн със сайт, който е насочен в друга държава, запада или Азия.
Ето даже 1 съвет, недейте се концентрира много на пазарите в обичайните страни (САЩ, УК...), гледайте да продавате на пазари, където доста хора не се досещат. Нова Зенландия, Сингапур, Бразилия, Турция и т.н.
Междудругото, препоръчвай тези 6к да ги вложи навън, обаче с 6к нищо не може да направиш навън, може да платиш наема си за няколко месеца и да имаш какво да ядеш. А ако пробва онлайн, може да почне да чете за PPC, да почне да експериментира с 20-50$ и като удари нещо печелившо да вложи повече. Разбира се, всеки сам си знае какво да прави, има много пътища в живота. Както казват, успешните не правят правилното решение, а правят решението си правилно (може да не беше точно така, ама нещо подобно).
П.С. Това пък с зависта, даже не знам как да ти отговоря, не ми пука, не ви познавам лично, абе не сващам просто как може да не сващате. Давам съвети аз, кой квото иска да прави, просто го пиша провокативно, за да има реакция и 1 на 100 поне да сване за какво говоря, това е достатъчно. Това и става, виж предишната страница, Редрум си го казва точно.
П.С.2 Започвам да си мисля, че ме харесваш вече, на всяка моя тема/пост пишеш нещо, ттцтц.