Значи тоя американски празник почва да става изключително досаден. По училища и детски градини върви сериозна пропаганда, организират се тържества, маскаради и тн. простотии. Втълпяват на децата, че това е супер якия празник, без да им обясняват от къде идва, какво представлява и защо трябва да се празнува в България.
Стига се до абсурда, децата да не знаят за народните будители, а знаят за хелуин. Това е в детските градини, в училищата е малко по-добре.
Пускам темата като лично засегнат, имам по един представител в детска градина и училище. Тъпотията идва от това, че не давам на жена ми да маскира децата за великия празник.
Фактически може да се получи така, че моите да са единствените, които да нямат костюми, което ги превръща в аутсайдери автоматически. Госпожите ще ги гледат лошо, децата ще им се смеят. Това естествено не ме кефи изобщо и накрая ще им еб... майката на всички идиоти. На малкото успях да му обясня и май ме разбра, но голямото отсега го усещам, че не му е много ок всичко това.
Та какво е мнението на колегите тука, аз ли не съм прав или те не са прави?