От: От: Земетресение - май 2012
Какви са тия тъпотии с обикалящи полицаи дето е замислил Бойко!!!
И защо аджеба тая система след като е от 2009г така и не се използва
Точно тук мисля, че неговото изказване има друго измерение. Според мен той се подиграва с това на полицаите. Защото не може да има бедствие, а полицаите да не правят нищо, телефон 112 да не работи и да ми обясняват в същото време, че работел и всичко било наред, а операторите на телефона не знаят какво да посъветват населението, защото това било телефон само за спешни случаи на болни хора (такива изказвания имаше по телевизията за операторите на телефона, защо не давали съвети за бедствието и не помагали.).
Друго "велико" изказване, гледах го по канал1, и ако не бъркам беше веднага след заседанието на кризисния щаб в Перник, питаха някакъв от полицията или от Гражданска защита ли беше...не се сещам сега кой... нещо от големите началници си беше. Та репортерката го пита точно това - защо не е работела предупредителната система. Отговорът беше: "Кой Ви каза, че не работи, работи си". Репортерката пита отново: "Населението, хората не бяха предупредени, никой не знаеше." Нашия най-нагло отговаря: "Това не е така, веднага след труса по системата бяха предупредени всички ръководни органи, кметовете, полицията." "А гражданите" - пита репортерката. "Сметнахме, че положението не е толкова сериозно и не трябва да предупреждаваме хората".
Представяте ли си това - навсякъде паника, телевизиите никакви ги няма, радиото също го няма, сайтовете - бе в София, Перник кой ти гледа сайтовете, само паника, а те не сметнали за необходимо... .
Та за това смятам, че точно с това изказване бат'Бойко им се подиграва.