Май, темата придоби нов смисъл. Вече ще говорим за сътресения в българската грамотност.
Страната е дърт хейтър, имам наблюдения, относно тази личност.. Прави се на свръх образована вода ненапита, но си е хомосапиенс и не издържа без хейтНе знам къде видя, че някой се е загрижил за българския език - загрижеността е за българите, които не го уважават. Дори ти, който си сравнително по-възрастен от повечето тукашни потребители и се предполага, че поне си получил по-добро средно образование, правиш грешка на всяко второ членуване, а в същото време чужденците, за които членуването е едно от най-трудните неща, се стараят да го спазват. Въпрос на отношение.
Писането на диалект не означава неграмотно писане. Диалектите са богатство за всеки език.Страна никога не съм претендирал да имам перфектен правопис и не се гордея с това - доста често пиша умишлено диалектно но това е отделно и не е за оправдание на предното
Днес докато си седях в ме трусна този към 10:30 часа, който беше 3,8. И по късно още един сякаш усетих, но съм сигурен, защото бях на приземно ниво.
Как бе при вас в тези часове?
Тукашния най-голям сайт за групово пазаруване пуснал рекламен туит с текс: "Да се спасяваме от земетресението на екскурзия в Сан Диего!"