Какво по ясно от това ? Не мога да дам доказателства казах защо.
И все пак можеш ли да заявиш публично, че нямаш нищо общо с човека с който съм си писал в скайп и, че страниците са твои и не ги продаваш от името на твой приятел или познат ?
Боклука си е боклук и 2000 пoста да му сложиш.....:twisted:
въпроса е че на теб 90% процента от темите са ти за тъговия с най рисковия актив продаван в пазара с форума нямаш профил на нормален форумен потребител писал по други теми и да търгува по между друготоТвърдение и доказателство са 2 различни понятия !!!!!
Да разбра, че не мога да дам доказателство и почна да се защитаваш по този начин ...
Хубаво оставете го ако искате аз не съм тъп и такива като тоя няма да ме измамят други ще пострадат ...
е лесно ли се правят 200 поста за да ги издумкаш ей така ще стане и на 500 после ще се забрани съвсем тази търговия
Вече флагнат ако стъпи на криво ще излети слагам му инфракшън да знае и блинки
Абе човек какво съм флагнат, еми аз ако обвиня тебе примерно така... какви са тия твърдения е**ти работата направо ме банвай ако ще се държите така............
Имам идея направете 1 тема в която да пише оплакванията за измами от други потребители които са недоказани. В тази тема да има предполагаемия измамник и тези които твърдят, че е измамник например:
Предполагаем измамник pyrrels - обвинен от Petko Voivoda и draghonaz
Линк към обвинението на петко
Линк към обвинението на draghonaz
И отдолу в темата да пише това са обвинения за които няма доказателства не ви караме да не търгувате с тези потребители а да внимавате
Или нещо от сорта не знам вече ... btw забелязах, че тъкмо си се похвалил, че няколко месеца откакто е сложено ограничението за 100 поста няма измами да не се беше хвалил урочаса нещата ..
Братле основната ти тактика при краденето на страници е социалното инженерство разтичаш на това жертвата да ти се довери да я накараш да ти вярва след което жертвата да е първа при сделката и от там нататък е ясно какво става ...
Просто допусна грешки които те издадоха сега не искам да коментирам какви са за да не вземе някой да се учи от тези грешки и измамниците да станат още по трудни за хващане
Ето още един профил на pyrrels . predpriemach com/ member.php?u=14796
Интересно от IP адреса, с който влиза във форума, ако се съпостави спрямо профилите, колко ли точно акаунта има.