Ами който не внимава... така се получава
Ами който не внимава... така се получава
Дали има нещо общо с тази тема ей тоя убавец:
http://prodavalnik.com/prodavat-se-3-aktivni-feysbuk-stranitsi-s-nad-160-000-fena-i46180537
някъде мернах същия с обява за други 3-4 странички, между които и "На БаБа Ти ХвЪрЧиЛоТО"
what a conclusion ... keep going this way, you have 194 more to go....
:lol::lol:
К'во се хилиш.
И ти беше същия преди няколко денЯ.
Преди време 1 боклуче ми бе откраднало страница така , внедрих се и аз фалшиво и стигнах до други страници откраднати , в една от тях имаше рекламки на страница за часовници и така стигнах до един човек само да се сетя как се казжаше - беше 90-91 набор учеше компютри във великотърновски университет , сега или завършва или трябва да е завършил миналата год . Та много го заплашвах че ще го пребия,тъй като и аз учех там по това време и накрая това "фалшиво момиче " което ми бе откраднало страницата ми я върна . ако искате ще върна стари логове на фейса да се опитам да го намеря , апък може и да ви докара до следа?
ако не се лъжа точно тая страница МНОГО СМЯХ беше една от всичките навързани
Поздрави!
Пълни глупости
Преди време 1 боклуче ми бе откраднало страница така , внедрих се и аз фалшиво и стигнах до други страници откраднати , в една от тях имаше рекламки на страница за часовници и така стигнах до един човек само да се сетя как се казжаше - беше 90-91 набор учеше компютри във великотърновски университет , сега или завършва или трябва да е завършил миналата год . Та много го заплашвах че ще го пребия,тъй като и аз учех там по това време и накрая това "фалшиво момиче " което ми бе откраднало страницата ми я върна . ако искате ще върна стари логове на фейса да се опитам да го намеря , апък може и да ви докара до следа?
ако не се лъжа точно тая страница МНОГО СМЯХ беше една от всичките навързани
Поздрави!