И тва е вярно, въпреки, че в голяма степен е ЖАЛКО, а все пак има стойностни хора и предпочитат да се забавляват, разнообразяват и най-важното - релаксират с други неща, въпреки, че ги смяташ за смешни и неполезни. В тоя смисъл и форума става супер неполезен и смешен, когато говорим за време, което трябва да се използва чисто за релакс
Усещам, че в някаква степен ми товариш вина едва ли не за отлив от форума в часовете в които би трябвало да има калабалък, но повярвай ми - това са естествени процеси и нямат грам общо с моите крейзения ахахах
Сам виждаш, че форума в един момент става тежък и натоварващ, или точно обратното на търсеното - релакс
Знаем общо взето сценарият тук - пуска се тема за мнения за сайт (например). Веднага изкачат тези, които одобряват, но "винаги може да е по-добре", после идват кибиците - "Зле е, но пък може и по-зле", естесвено и гладниците - "много е зле, но винаги (ако си платите добре) може да стане много по-добре... ахахахаха Тия послените са най-кривата част във форума, защото факта, че изобщо пишат такива неща, ясно КРЕЩИ, че са тотал некадърници, и въпреки, че в самите им екипи има способни хора, те дърпат кораба към дъното, просто защото.. ми некадърници са си..
И тн. много примери.. едва ли ти се четът всичките точно сега
Но тезата общо взето е, че не можеш да накараш членовете на форума, да се не забавляват (както смятат за добре), за сметка на полезното им участие във форума, защото - загубата за едното, неминуемо дава вредни разсейки върху другото
.. Или на български - който трупа негативна енергия в себе си, от чисто философска практика - задължително я предава (само и само да не я задържа) на най-лесно достъпното за предаване място..в случая - този либерален форум хах
Така че, първото число си е първо число, предпочитанията за релакс са си индувидуални и неприкосновени ахахаха ако държим да показваме минимума от лошите си страни публично, в т.ч. и негативният им ефект върху тази форумна Общност