Blinky
Owner
Защо "ъп", бате? Аз го гледах покрай на жената нашите, ама от тогава не знам нищо.Ъп
Защо "ъп", бате? Аз го гледах покрай на жената нашите, ама от тогава не знам нищо.Ъп
Кой? Абе има много мемета във фейса, които не ги разбирам с една участничка - яка женица с черна коса и татуси. Какъв и е случая на нея и защо е базикат, да взема да ги загрея най накрая тези мемета.То от 1 месец се знае кой печели
Ако говориш за Мани, тая беше голяма трагедия. Цялото предаване беше супер наредено, най-големият резил в бг телевизията...Кой? Абе има много мемета във фейса, които не ги разбирам с една участничка - яка женица с черна коса и татуси. Какъв и е случая на нея и защо е базикат, да взема да ги загрея най накрая тези мемета.
Казак е.Украинския олимпиец
И мен това ми е интересноЕ кой беше бившият съфоромник?
НеделчуууууууИ мен това ми е интересно
Неделчо или Стратимир?
Кой му е профила тукНеделчууууууу
Абсолютно си прав, брат. Ако някой мен ме пита кой е спечелил последния "X-фактор" или "Гласът на България", ще кажа Тома или Здравко от Поморие. Аз за други не се сещам. Не знам какви са тия реалитита, дето се появиха последните години, обаче като го спечели някой и му кажат името и край - все едно умира - никой не го знае, няма известност, няма нищо. Правят се реалитита на конвейер и понеже телевизионния пазар е претрупан с такива бози, никой не ги гледа. Някога имаше "ВИП брадър" и "БИГ брадър", и да - бяха класика. И да - немалко хора станаха известни именно от тия предавания. Пълна простотия си беше де, но пък беше интересно. Сега това "Маскирания певец" с панелистите примерно е пълна боза. Само водещите са забавни. Не съм гледал нито един епизод на "Хелс китчън" или това другото за готвене. "Игрите на волята" ги гледах, докато се оказа, че хич не са игри на волята, а игри на сценаристите. "Ще оставим тоя, дето на нас ни кефи, за да има интрига."Добре си беше ВИП Брадъра, И дори БИГ Брадъра. Не знам какви са тези формати сега, но класиката си беше това. Сега излязоха какви ли не, от които нищо не ми харесва. Може да е от мен. Дори не правя разлика между Гласът на България, Маскираният певец и България търси талант. Честно. Да не говорим за форматите като Фермата, Игрите на волята, имаше и още един, ама не се сещам....и всички ги изляха на веднъж, за да се надцакват телевизиите коя е направил по-голяма боза.
Аз не съм ги и чувал дажеДори не правя разлика между Гласът на България, Маскираният певец и България търси талант. Честно.
Хахаха, стига бе. Постоянно върви това събота, неделя и понеделник вечер. Нямат повторения. Дори някои имаха наскоро финал, за да могат да подготвят коледни концерти. За тези, които не пеят от Игри на волята, Фермата и май още нещо имаше, за тях не знам какво ще ни подготвят.Аз не съм ги и чувал даже
А, ето какво ми се губи - X-фактор. Ама то върви ли? Здравко от Поморие беше в първия Биг Брадър. Тома, да ясно - той после стана добър музикант и съм му фен. От тия риалитита излиза и от време на време някое друго гласовито талантче, което после си продължава доста успешно кариерата. Мисля, че това се отнася за Михаела Маринова, Гери-Никол (и тя беше от някой формат, забелязана от Криско и Миро), Рафи, Ангел и Моисей, Маги Джанаварова, Деян Каменов, Невена Цонева (която харесвам много), Дивна, Михаела Филева.Абсолютно си прав, брат. Ако някой мен ме пита кой е спечелил последния "X-фактор" или "Гласът на България", ще кажа Тома или Здравко от Поморие. Аз за други не се сещам. Не знам какви са тия реалитита, дето се появиха последните години, обаче като го спечели някой и му кажат името и край - все едно умира - никой не го знае, няма известност, няма нищо. Правят се реалитита на конвейер и понеже телевизионния пазар е претрупан с такива бози, никой не ги гледа. Някога имаше "ВИП брадър" и "БИГ брадър", и да - бяха класика. И да - немалко хора станаха известни именно от тия предавания. Пълна простотия си беше де, но пък беше интересно. Сега това "Маскирания певец" с панелистите примерно е пълна боза. Само водещите са забавни. Не съм гледал нито един епизод на "Хелс китчън" или това другото за готвене. "Игрите на волята" ги гледах, докато се оказа, че хич не са игри на волята, а игри на сценаристите. "Ще оставим тоя, дето на нас ни кефи, за да има интрига."
Имаше едно предаване преди време, дето ми харесваше - "Красавицата и отличникът". Борислав Лазаров го водеше. Беше представено като социален експеримент. Лично на мен ми харесваше как събират зубъри с красавици - 2 доста различни свята и беше интересно.
Според мен трябва да се появи нещо ново, тези посредствени формати, които крадем от Чужбина са успешни 1-2 сезона и после умират... Това е моето мнение.